Welkom bij uw dierenarts in de omgeving van Sint-Oedenrode

Dierenziekenhuis Eindhoven heeft zeer ruime openingstijden: Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 19.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u terecht voor een afspraak met uw huisdier of voor advies over voeding, tekenbestrijding, vlooienbestrijding en ontworming.

De apotheek van Dierenziekenhuis Eindhoven staat u bij met het afhalen van (herhalings)recepten, insuline, pijnstilling en andere medicatie die uw huisdier nodig heeft. Aan de wensen van uw huisdieraangepaste gezondheidsvoeding van Hill’s vindt u in onze voedingsgang.

Gratis Parkeren

U kunt uw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. (zie foto’s)

Verzekeringspas is kortingspas

Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor honden, katten, konijnen en papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Petplan en Reaal Dier & Zorg. Bij beide aanbieders is uw huisdier verzekerd van de beste zorg. Voor een vast bedrag per maand is uw huisdier voor bijna elk ongemak verzekerd.

U kunt uw verzekering precies aan uw wensen aanpassen. Dierenziekenhuis Eindhoven is een groot voorstander van de huisdierenverzekering. Bij de meeste verzekeringen betaalt u zelf preventieve behandelingen, zoals de vaccinatie. Daarom krijgt u op vertoon van de verzekeringspas van uw hond, kat of konijn 10 % korting op de vaccinatie.