Dierenarts Waalre

Ben jij nog op zoek naar een deskundige en betrouwbare dierenarts in Waalre? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Bij Dierenziekenhuis Eindhoven zijn jij en jouw huisdier in goede handen. Vanaf Waalre ben je al binnen een kwartiertje bij onze kliniek, waar de gespecialiseerde dierenartsen klaarstaan om jouw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen. Dus merk je aan je huisdier dat hij niet goed in zijn vel zit en weet je niet zo goed waar het aan ligt? Kom dan bij ons langs en wij zoeken het voor je uit. Wij zorgen ervoor dat jouw kleine vriend alle zorg, liefde en aandacht krijgt die hij zo hard verdient. Of je kat nu jeuk heeft, je hond slecht kan lopen of je konijn niks meer eet, bel naar onze huisdierenarts in Eindhoven (vlakbij Valkenswaard) om een afspraak te maken. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Dierenarts Waalre

Erkende dierenartsenpraktijk in omgeving Waalre

Je huisdier voelt aan als familie en betekent dan ook alles voor je. Met zijn gekkigheid en schattigheid zorgt hij elke dag voor een lach op jouw gezicht. Je wilt die aandacht en liefde die jij krijgt uiteraard ook graag teruggeven. En hoe doe je dit beter dan hem zo goed mogelijk te verzorgen? Ook als je huisdier een wond oploopt of niet lekker in zijn vel zit, dan wil je hem zo goed mogelijk helpen. Dit kun je doen door naar een vakkundige dierenarts te gaan. Dierenziekenhuis Eindhoven is een erkende en professionele dierenartsenpraktijk in omgeving Waalre. Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jouw lieve vriend zich weer helemaal goed gaat voelen. Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in allerlei huisdieren, waaronder katten, konijnen en honden, maar bijvoorbeeld ook apartere huisdieren zoals knaagdieren, kippen en reptielen. Dierenziekenhuis Eindhoven heeft alle kennis, ervaring en hulpmiddelen in huis om jouw huisdier de allerbeste zorg te geven.

Andere voordelen van onze dierenkliniek nabij Waalre

Als jij vanuit Waalre langskomt bij onze dierenarts, wordt jouw huisdier met alle nodige liefde en zorg behandeld. Hierbij nemen wij alle tijd voor een uitgebreid onderzoek, persoonlijk advies en een perfect uitgevoerde behandeling. Voor en tijdens de afspraak zijn vragen en opmerkingen uiteraard meer dan welkom. Jij kent jouw huisdier namelijk het beste en hebt wellicht belangrijke inzichten. Zo staan we samen klaar voor jouw huisdier! Een ander voordeel van onze dierenkliniek nabij Waalre is dat hij ook op zaterdagen klaarstaat om jouw dier van de beste zorg te voorzien. Op zaterdag kan het natuurlijk ook zomaar gebeuren dat je hond iets giftigs inslikt of een teek op zich krijgt. Dan wil je natuurlijk gelijk worden geholpen door een goede dierenarts nabij Waalre. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven kun je dan terecht voor spoeddiensten. Wil je meer weten over onze spoed dierenarts in Waalre, lees het dan hier.

Hoe weet je of je huisdier ziek is?

Hoe merk je nu eigenlijk dat je huisdier zich niet goed voelt of misschien zelfs goed ziek is? Er zijn verschillende symptomen die hierop kunnen wijzen. Wil jouw huisdier bijvoorbeeld niks meer eten, kijkt hij vaak suf uit zijn ogen of laat hij een zeer vermoeide indruk achter? Dit kan er allemaal op wijzen dat hij niet in orde is. Mocht je je zorgen maken, neem dan alvast de temperatuur van je dier op. Veel huisdieren hebben normaalgesproken dezelfde lichaamstemperatuur als mensen, een temperatuur tussen de 38 en 39 graden. Meer symptomen die aan kunnen tonen dat jouw huisdier ziek is: veranderingen in evenwicht of coördinatie, trillingen, regelmatig overgeven, diarree, gewichtsverlies, slapeloosheid, ademhalingsproblemen en grote dorst. Neem contact op met onze dierenkliniek nabij Waalre als je deze symptomen opmerkt. Wij stellen je dan een paar vragen en maken indien nodig meteen een afspraak om jouw huisdier beter te maken.

Dierenarts Waalre

Bereikbaarheid vanuit Waalre

Onze praktijk is goed bereikbaar vanuit Waalre. Ook is het mogelijk om je auto gratis en veilig te parkeren in de overdekte, bewaakte parkeergarage vlakbij onze kliniek. Zie de foto’s ter verduidelijking. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan de Edisonstraat.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor jouw huisdier

Wist je dat de meeste behandelingen vergoed kunnen worden door een dierenverzekeraar? Wij raden het je daarom zeer aan om een dierverzekering af te sluiten. Al voor een klein bedrag per maand kun jij je dier tegen allerlei ongevallen verzekeren. Verdiep je wel eerst goed in de verschillende verzekeraars en de behandelingen die zij vergoeden. Vaak kun je de verzekering voor dieren nog naar eigen wens aanpassen door zelf het vergoedingspercentage, eigen risico en eventuele aanvullende pakket te kiezen. Zo kun jij altijd zonder financiële zorgen langskomen bij onze dierenarts nabij Waalre.