Spoed Dierenarts Eindhoven

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven staan onze dierenartsen altijd voor je klaar. Bij spoed kun je terecht bij een van onze dierenartsen in Eindhoven. We zijn daarom 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 040-3040054.

Bel je tijdens openingstijden dan zal de assistente aan de telefoon aangeven wanneer je terecht kunt met jouw dier. Buiten openingstijden krijg je een keuzemenu en kun je je laten doorverbinden met de dierenarts die spoeddienst heeft. Met de dierenarts kun je bespreken wat er aan de hand is en wanneer je terecht kunt. Wij doen er dan alles aan om je met een spoedgeval zo snel mogelijk te helpen.

Wie heeft dienst?

De verschillende dierenartsen in Eindhoven hebben hun eigen spoeddienst. Je kunt bij hen terecht voor spoedgevallen tijdens de avond en weekend. Neem altijd eerst contact op met je eigen dierenarts. Voor de spoeddienst van Dierenziekenhuis Eindhoven en Dierengezondheidscentrum Geldrop bel je 040-3040054.

De praktijk van Dierenarts Johan in Geldrop is gesloten, daarvoor verzorgden wij wel de spoeddienst.

Altijd snel terecht bij spoed bij de dierenarts in Eindhoven

Je hoopt dat het je nooit overkomt, maar als je met een spoedgeval zit met jouw dier dan kun je op ons rekenen. Neem direct telefonisch contact op via 040-3040054. In overleg met de dierenarts zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk terecht kunt. Dierenziekenhuis Eindhoven ligt aan de Marconilaan 26 in Eindhoven.

Veel voorkomende spoedgevallen bij dieren

Het komt vaker voor dat onze dierenarts moet helpen bij een spoedgeval bij dieren in Eindhoven. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je hond plotseling diarree heeft en overgeeft. Het komt ook voor dat een hond of kat een wond oploopt door een gevecht of ongeluk. Neem ook contact op als je konijn of cavia plotseling niet eet.

Als enige dierenarts in Eindhoven een eigen avonddienst en weekenddienst 

In Eindhoven kiezen andere dierenartsen ervoor om hun avonddienst en weekenddienst te verdelen. Het kan dan zijn dat je bij een spoedgeval plots naar een andere dierenarts moet. Dat is niet het geval bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Daar kun je ook buiten openingstijden gewoon bij je vertrouwde dierenarts terecht.

Met een spoedgeval wil je snel terecht kunnen bij je dierenarts in Woensel. Of je nu komt vanuit Eindhoven zelf of vanuit Waalre, Best of Veldhoven; Dierenziekenhuis Eindhoven is eenvoudig te bereiken, omdat het centraal gelegen is aan de Eindhovense Ring.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel met 040-3040054 of maak een afspraak.

Gratis Parkeren

U kunt uw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven (zie foto’s)
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven