Welkom bij jouw dierenarts in Eindhoven

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven nemen we graag de tijd voor jou en je dier. Van maandag tot en met vrijdag zijn we er van 8.30 uur tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn we er ook nog van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dat is helemaal uniek in Eindhoven. Mocht je iets nodig hebben tegen vlooien, teken of wormen, dan kun je tijdens deze tijden ook bij de balie terecht. Ook hebben we voeding van Hill’s Prescription Diet en Happy Vet voor hond en kat.

Een afspraak maken kan telefonisch via 040-3040054 of via ons afsprakenformulier. Je kunt met je huisdier voor een onderzoek, inenting of verder onderzoek zoals een röntgenfoto, echo of bloedonderzoek bij ons terecht. Een operatie plan je het liefst telefonisch, zodat we een goede dag kunnen plannen èn je kunnen voorzien van de juiste informatie.

Ook buiten onze openingstijden blijven we bereikbaar. Onze dierenartsen zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Van deze spoeddienst kun je als cliënt van onze dierenziekenhuis gebruik maken. Ook cliënten van dierenarts Johan en Diergezondheidscentrum Geldrop kunnen bij onze spoeddienst terecht.

Voor cliënten van Kring Eindhoven: 0900-4455555

Voor cliënten van Petsfit: 040-7510522

Voor cliënten van Evidensia praktijken: 040-3035153

Wafpas

Meer zorg met je Wafpas

De Wafpas is de betaalpas voor je huisdieren. Je zet er eenvoudig tegoed op via een online betaling via iDeal. Met de Wafpas betaal je bij Dierenziekenhuis Eindhoven je rekening. Dat kan zijn voor een consult, een behandeling of medicijnen; Maar eigenlijk alles wat bij de dierenarts te koop is. Door je Wafpas op te waarderen bepaal je zelf je voordeel. Kies voor een gratis product of gratis dienst tijdens het opwaarderen van je Wafpas. Zo bepaal je zelf hoeveel korting je krijgt op de rekening. Je korting kan behoorlijk oplopen! Vraag snel een Wafpas aan en zet er tegoed op.

Gratis Parkeren, da's logisch

Kom je met je auto naar ons toen, dan kun je die overdekt parkeren in de parkeergarage bij ons om de hoek. Deze parkeergarage is gratis toegankelijk. Je rijdt er eenvoudig in vanaf de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. Kom je er niet uit? Bekijk dan de foto’s en zet Edisonstraat 146 in je navigatie. Wil je het nog makkelijker? Check Google Maps voor de route.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Altijd bereikbaar, ook voor spoed

Als je te maken hebt met een spoedgeval bij je hond of kat dan wil je kunnen rekenen op je dierenarts. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een spoedgeval dan bel je met 040-3040054. Ook buiten onze openingstijden, in de avond en in het weekend zijn we bereikbaar voor spoed. De dierenarts zal dan telefonisch een beoordeling van de situatie geven. Indien nodig zal er direct een afspraak worden gemaakt. De snelste route naar de praktijk vind je hier

Route

Google Beoordelingen
4.8
Facebook Rating
4.9