Welkom bij jouw dierenarts in Eindhoven

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven nemen we graag de tijd voor jou en je dier. Van maandag tot en met vrijdag zijn we er van 8.30 uur tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn we er ook nog van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dat is helemaal uniek in Eindhoven. Mocht je iets nodig hebben tegen vlooien, teken of wormen, dan kun je tijdens deze tijden ook bij de balie terecht. Ook hebben we voeding van Hill’s Prescription Diet en Happy Vet voor hond en kat.

Een afspraak maken kan telefonisch via 040-3040054 of via ons afsprakenformulier. Je kunt voor een onderzoek, inenting of verder onderzoek zoals een röntgenfoto, echo of bloedonderzoek bij ons terecht. Een operatie plan je het liefst telefonisch, zodat we een goede dag kunnen plannen èn je kunnen voorzien van de juiste informatie.

Ook buiten onze openingstijden blijven we bereikbaar. Onze dierenartsen zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Van deze spoeddienst kun je als cliënt van onze dierenziekenhuis gebruik maken. Ook cliënten van dierenkliniek Petsfit en dierenarts Johan kunnen bij onze spoeddienst terecht.

Meer zorg met je Wafpas

De Wafpas is de betaalpas voor je huisdieren. Je zet er eenvoudig tegoed op via een online betaling via iDeal. Met de Wafpas betaal je bij Dierenziekenhuis Eindhoven je rekening. Dat kan zijn voor een consult, een behandeling of medicijnen; Maar eigenlijk alles wat bij de dierenarts te koop is. Door je Wafpas op te waarderen bepaal je zelf je voordeel. Kies voor extra tegoed of een gratis product tijdens het opwaarderen van je Wafpas. Zo bepaal je zelf hoeveel korting je krijgt op de rekening. Je korting kan behoorlijk oplopen! Vraag snel een Wafpas aan en zet er tegoed op.

Gratis Parkeren, da's logisch

Kom je met je auto naar ons toen, dan kun je die overdekt parkeren in de parkeergarage bij ons om de hoek. Deze parkeergarage is gratis toegankelijk. Je rijdt er eenvoudig in vanaf de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. Kom je er niet uit? Bekijk dan de foto’s en zet Edisonstraat 146 in je navigatie. Wil je het nog makkelijker? Check Google Maps voor de route.

Verzekeringspas is kortingspas

Als je je weinig zorgen wilt maken over de gezondheid van jouw hond, kat of konijn, dan is een verzekering wel wat voor jou. De twee grootste verzekeraars zijn Petplan en Reaal Dier & Zorg. Bij beide aanbieders is uw huisdier verzekerd van de beste zorg. Voor een vast bedrag per maand is uw huisdier voor bijna elk ongemak verzekerd.

U kunt uw verzekering precies aan uw wensen aanpassen. Dierenziekenhuis Eindhoven is een groot voorstander van de huisdierenverzekering. Bij de meeste verzekeringen betaalt u zelf preventieve behandelingen, zoals de vaccinatie. Daarom krijgt u op vertoon van de verzekeringspas van uw hond, kat of konijn 10 % korting op de vaccinatie.

Google Beoordelingen
4.9
Facebook Rating
4.9