Dierenarts Veldhoven

Als je nog op zoek bent naar een vertrouwde dierenarts in regio Veldhoven, dan zit je bij ons helemaal goed! Net als jij vinden wij dat jouw huisdier de optimale zorg verdient. Aan actief gedrag, een goede eetlust en een glanzende vacht kun je zien dat jouw huisdier lekker in zijn vel zit. Wanneer jij merkt dat er iets aan de hand is, wil je dit het liefst zo snel mogelijk oplossen. Een goede dierenkliniek zorgt ervoor dat jouw huisdier binnen de kortste keren weer zichzelf is. Als je in Veldhoven woont, dan wil je kunnen vertrouwen op een professionele dierenarts in de buurt van Veldhoven. Kom daarom langs bij onze dierenarts! Wij geven jouw huisdier de aandacht en deskundige zorg die hij/zij nodig heeft.

Dierenarts Veldhoven

De beste zorg voor je huisdier in Veldhoven

Of het nou gaat om honden, konijnen, katten of knaagdieren – onze dierenartsen uit Veldhoven weten net als jij dat een gezond huisdier een blij huisdier is. Onze dierenartsenpraktijk behandelt alle gezelschapsdieren. Ook reptielen zoals schildpadden, leguanen en slangen worden bij ons goed verzorgd. Maar denk ook aan bijzondere dieren zoals kippen, skinks en skunks. Vanuit Veldhoven is onze dierenarts goed bereikbaar. Dus is jouw huisdier gewond of niet helemaal zichzelf? Maak dan een afspraak in onze kliniek en wij zorgen ervoor dat hij/zij de beste zorg krijgt.

Voordelen van onze dierenarts nabij Veldhoven

Stel je voor, jij hebt op de zaterdag iets nodig tegen teken, wormen of vlooien. Dan kun je terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven! Wij zijn namelijk ook op de zaterdag open en staan klaar om jouw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen. Op de zaterdag werken wij ook met spoeddiensten – een goede reden om vanuit Veldhoven door te rijden naar onze dierenartsenpraktijk in Eindhoven voor jouw huisdier. Niet alleen hebben wij fijne openingstijden, wij bieden ook de beste zorg aan voor betaalbare prijzen! Het is voor iedere huisdiereigenaar aangenaam om vooraf te weten dat je niet te veel hoeft te betalen voor een bepaalde dienst. Daarom kun je alvorens je bezoek aan de dierenarts op onze website bekijken welke tarieven er gehanteerd worden bij onze dierenartsenpraktijk nabij Veldhoven.

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Is je konijn ziek of heeft je hond jeuk? Wij begrijpen dat er dan zorgen zijn. Ga vanuit Veldhoven bij onze dierenarts op bezoek en jouw huisdier zal met alle liefde en zorg behandeld worden. Wij nemen de tijd om goed uit te zoeken wat er precies aan de hand is en voorzien je huisdier vervolgens van de juiste zorg, om ervoor te zorgen dat hij/zij zich weer topfit gaat voelen. Naast voldoende tijd nemen om de juiste zorg te kunnen bieden, vinden wij ook ruimte voor advies en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Onze dierenkliniek staat klaar voor jou en jouw dier.

 

Een vakkundige en betrouwbare dierenarts

Huisdieren worden steeds meer als leden van de familie beschouwd. Een huisdier brengt namelijk blijdschap ik je leven. Wist je dat het gezond en goed voor je humeur is om een huisdier te hebben? Wij weten als geen ander hoe belangrijk jouw huisdier voor jou is en doen er dan ook alles aan om jouw huisdier van de beste zorg te voorzien. Wij worden dan ook door velen gezien als een vakkundige en betrouwbare dierenkliniek in Eindhoven.

dierenarts veldhoven

Bereikbaarheid vanuit Veldhoven

Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. Onze dierenartspraktijk is goed en makkelijk te bereiken vanuit Veldhoven (zie foto’s).
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor je huisdier

De dierenartsen van onze dierenartspraktijk nabij Veldhoven zijn groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor o.a. honden, katten, konijnen en papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door het afsluiten van een verzekering kun je er zeker van zijn dat jouw huisdier altijd bij ons terecht kan voor de beste zorg. Voor een vast bedrag per maand is jouw lieveling voor vrijwel elk ongemak verzekerd.

De verzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Zo is er voor huisdieren geen basisverzekering. Verdiep je goed in de verschillende soorten verzekeringen en verzekeraars, voordat je een verzekering afsluit. Iedere verzekeraar vergoed namelijk andere behandelingen. Reaal Dier&Zorg vergoedt bijvoorbeeld alle zorg omtrent gewrichtsklachten, zelfs behandelingen voor de heupen en ellebogen. Dit is zeker niet het geval bij iedere verzekeraar. Als je een verzekeraar hebt gekozen, kun je de verzekering vaak nog naar eigen wens aanpassen. Zo heb je verschillende opties voor het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten. Mocht je nog advies nodig hebben over de juiste verzekering voor de behandelingen van je huisdier, dan staan we je graag te hulp.