Dierenarts in Helmond

Ben jij voor je huisdier op zoek naar een deskundige dierenarts in omgeving Helmond? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de juiste kennis en ervaring en de modernste apparatuur in huis om jouw huisdier te voorzien van de allerbeste zorg. Samen zoeken we uit wat er mankeert aan jouw gezelschapsdier en zorgen we ervoor dat hij/zij de behandeling krijgt die hij/zij nodig heeft en verdient! Onze dierenarts nabij Helmond behandelt alle gezelschapsdieren. Zowel honden als katten, konijnen en knaagdieren. Maar ook bijzondere dieren, zoals suikereekhoorns, chinchilla’s en cavia’s. Zelfs reptielen zoals slangen, schildpadden en leguanen zijn bij ons meer dan welkom.

Dierenkliniek Helmond

Wanneer met je huisdier naar een dierenarts nabij Helmond?

Vertoont jouw huisdier geen goede eetlust, geen actief gedrag en heeft hij/zij geen glanzende vacht meer? Dit zijn allemaal tekenen die erop kunnen wijzen dat je huisdier niet goed in zijn/haar vel zit. Let er dus goed op of deze dingen allemaal in orde zijn om problemen te voorkomen. Mocht er toch iets mis blijken te zijn, dan wil je dat hier zo snel mogelijk iets aan wordt gedaan. En wie kan het probleem beter aanpakken dan een deskundige dierenarts? Als je in Helmond woont, dan wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbare dierenarts in de buurt. De specialisten van Dierenziekenhuis Eindhoven kunnen jouw huisdier alle aandacht, liefde en zorg bieden die hij/zij op dat moment nodig heeft. Ook als je huisdier andere tekenen vertoont die erop wijzen dat hij/zij niet helemaal zichzelf is of als je huisdier een wond of breuk heeft opgelopen, raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze dierenkliniek nabij Helmond. Wij staan klaar om jou en je huisdier zo goed mogelijk te helpen.

Bij spoed naar onze dierenartsenpraktijk nabij Helmond

Heeft jouw huisdier met spoed een behandeling of medicijn nodig? Bel dan gelijk om langs te komen bij onze dierenartsenpraktijk nabij Helmond. Zelfs op zaterdag kun je langskomen bij onze dierenarts (vanuit Helmond). Wij hebben ook buiten onze reguliere openingstijden spoeddiensten beschikbaar. Dus heeft je kleine vriend op een ongelukkig moment iets nodig tegen wormen, teken of vlooien? Dan kun je ook gewoon bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Wij zorgen ervoor dat we jouw huisdier zo snel mogelijk de beste behandeling geven. Bovendien is het voor iedere huisdiereigenaar een fijne gedachte om te weten dat je bij ons nooit teveel hoeft te betalen voor een behandeling. Op onze website staat precies aangegeven welke tarieven er door onze dierenarts uit Helmond gehanteerd worden. Wel zo fijn om te weten waar je aan toe bent!

Het welzijn van jouw huisdier staat bij ons voorop

Als je vanuit Helmond bij onze dierenarts langskomt, bijvoorbeeld omdat je kat mank loopt of je cavia verkouden is, dan wil je uiteraard dat jouw huisdier met persoonlijke aandacht wordt onderzocht en behandeld. Daar kun je bij ons van op aan! Onze dierenartsen uit Helmond staan klaar voor jou en je huisdier door een zo goed mogelijke behandeling uit te voeren. Altijd met een persoonlijke benadering en ruimte en tijd voor advies. Als geen ander begrijpen wij dat jouw huisdier niet simpelweg een dier is, maar een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom kun je ervan uit gaan dat wij betrouwbaar en vakkundig te werk zullen gaan. Onze dierenartsen volgen regelmatig de nieuwste nascholingscursussen om goed bij te blijven met de beste en meest moderne zorgtechnieken. Op deze manier kunnen wij jouw dier de allerbeste zorg bieden. En daar draait het allemaal om, een blij en gezond dier.

Dierenarts Helmond

Wij zijn ook actief als dierenarts in Eindhoven Woensel, dierenarts in andere steden van Brabant.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Goed bereikbaar vanuit Helmond

De bereikbaarheid van onze huisdierenarts vanuit Helmond is zeer goed. Eenmaal aangekomen bij onze kliniek, kun je jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. De ingang van deze parkeergarage is gelegen aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. Op de foto’s zie je meer informatie over de bereikbaarheid.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering afsluiten voor je huisdier

Als jij een huisdier hebt, raden wij je zeker aan om een dierverzekering af te sluiten. Als dierenarts nabij Helmond zijn wij namelijk groot voorstander van de dierverzekering. Middels een maandelijkse betaling maak jij de beste zorg bereikbaar voor jouw dier. De twee grootste aanbieders van dierenverzekeringen zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Reaal Dier & Zorg vergoedt bijvoorbeeld ook alle zorg omtrent gewrichtsklachten, zoals klachten aan heupen en ellebogen. Dit is zeker niet altijd het geval. Let dus altijd goed op welke behandelingen er worden vergoed door de verzekeraar van jouw keuze voordat je een dierverzekering afsluit. Ook raden we je aan om de verzekering nog naar eigen wens aan te passen. Kies zelf het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten.