Dierenarts in de buurt van Helmond

Een goede eetlust, een glanzende vacht en actief gedrag. Zo kun je zien aan je huisdier of hij goed in zijn vel zit. Je wilt niet dat jouw huisdier zich slecht voelt en het liefst zoveel mogelijk problemen voorkomen. Maar wanneer er toch iets mis is, wil je hier zo snel mogelijk iets aan kunnen doen. Wanneer je in Helmond woont, wil je kunnen vertrouwen op een goede dierenarts in de buurt. Een goede dierenkliniek kan ervoor zorgen dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is. Kom daarom bij ons langs, want vanuit Helmond is onze dierenarts goed bereikbaar. Wij geven jouw huisdier de aandachtige zorg die hij nodig heeft.

Dierenkliniek Helmond

De beste zorg voor jouw huisdier in Helmond

De bereikbaarheid van onze dierenarts vanuit Helmond is perfect. Wij zorgen ervoor dat jouw huisdier de goede verzorging krijgt die hij nodig heeft. Een gezond huisdier is namelijk een vrolijk huisdier. Onze dierenarts behandelt alle gezelschapsdieren. Zowel honden als katten, konijnen en knaagdieren. Maar ook bijzondere dieren, zoals suikereekhoorns, chinchilla’s en cavia’s. Wij behandelen ook veel reptielen, zoals slangen, schildpadden en leguanen.

Voordelen van onze dierenarts vlakbij Helmond

Het voordeel van rijden naar onze dierenarts vanuit Helmond is dat wij ook op de zaterdag open zijn om jouw huisdier te verzorgen. Daarnaast hebben wij spoeddiensten beschikbaar, ook buiten openingstijden. Wanneer je op dat moment iets nodig hebt tegen wormen, teken of vlooien, dan kun je ook bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Voor iedere huisdiereigenaar is het een fijne gedachte om te weten dat je ergens niet te veel voor moet betalen. Je wilt weten waar je aan toe bent. Op onze website kun je in alle rust bekijken welke tarieven er gehanteerd worden.

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Wanneer je vanuit Helmond bij onze dierenarts langsgaat omdat bijvoorbeeld je kat mank loopt of je cavia verkouden is, wil je dat jouw huisdier met persoonlijke aandacht wordt onderzocht. Onze dierenkliniek staat voor jou en jouw dier klaar. Telkens met een persoonlijke benadering en ruimte en tijd voor advies. Jouw dier krijgt alle zorg die het nodig heeft.

Een betrouwbare en vakkundige dierenarts

Huisdieren worden steeds meer gezien als een familielid. We brengen onze tijd graag door met een dier dat onderdeel is geworden van het gezin. En dat is een mooi iets, want een huisdier hebben is gezond en goed voor je humeur. Het is daarom logisch dat je vanuit Helmond naar onze dierenartsenpraktijk rijdt, want wij begrijpen dat jouw huisdier niet simpelweg een dier is, maar een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom kun je ervan uit gaan dat wij betrouwbaar en vakkundig te werk zullen gaan.

Dierenarts Helmond

Bereikbaarheid vanuit Helmond

Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven en is goed bereikbaar vanuit Helmond (zie foto’s).
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor je huisdier vanuit Helmond

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven zij groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor honden, katten, konijnen èn papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door het afsluiten van een verzekering maak je de beste zorg bereikbaar. Voor een vast maandelijks bedrag is je dier voor bijna elk ongemak verzekerd.

De verzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Er is geen basisverzekering. Daarom is het goed om je er eerst in te verdiepen. Zo vergoedt Reaal Dier&Zorg alle zorg omtrent gewrichtsklachten, ook die aan heupen en ellebogen. Iets wat niet het geval is bij elke iedere verzekeraar. Verder kun je de verzekering geheel naar eigen wens aanpassen. Kies voor het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten.