Dierenarts Brabant

Een gezond huisdier is een vrolijk huisdier. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven snappen wij dat. Als jouw dierenarts in Brabant zorgen wij ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt, die hij nodig heeft én verdient. Of het nou gaat om honden, katten, konijnen of knaagdieren. Onze specialisten behandelen alle gezelschapsdieren. Denk ook aan bijzondere dieren, zoals fretten, wallaby’s en stinkdieren. Wij behandelen ook vaker reptielen, zoals schildpadden, slangen en leguanen. Het maakt dus niet uit wat voor gezelschapsdier je hebt, bij onze dierenartsenpraktijk in Brabant ben je aan het juiste adres voor specialistische zorg voor welk probleem dan ook. Kom snel langs bij onze praktijk. In Brabant worden wij gezien als de deskundige en betrouwbare dierenarts.

Dierenarts Brabant

De beste zorg bij ons

Actief gedrag, een goede eetlust en een glanzende vacht – allemaal tekenen die erop kunnen wijzen dat je huisdier goed in zijn vel zit. Let dus altijd goed op of deze dingen in orde zijn. Je wilt immers niet dat jouw huisdier zich slecht voelt en wilt het liefst zoveel mogelijk problemen voorkomen. Maar wanneer er toch iets mis is, dan wil je dat het probleem zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. De dierenartsen van onze dierenkliniek zorgen ervoor dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is. Als je in Brabant woont, wil je immers kunnen vertrouwen op een professionele dierenarts in Brabant. Kom langs bij onze praktijk en je zult zien dat jouw huisdier de aandacht, zorg en liefde krijgt waarop jij had gehoopt.

Voordelen van Dierenziekenhuis Eindhoven

Wist je dat wij ook op de zaterdag open zijn en klaar staan om jouw huisdier te verzorgen? Dat is een van onze voordelen als de dierenarts van Brabant. Ook hebben wij spoeddiensten beschikbaar, zelfs buiten openingstijden. Wanneer je op de zaterdag iets nodig hebt tegen teken, wormen of vlooien, dan kun je ook altijd bij ons terecht. Al onze behandelingen worden bovendien uitgevoerd tegen eerlijke prijzen, die je in alle rust kunt bekijken in onze online tarievenlijst. Het is voor ieder baasje toch fijn om te weten dat je niet te veel hoeft te betalen voor een behandeling. Ga bij onze dierenarts op bezoek als je kat mank loopt of jouw cavia verkouden is bijvoorbeeld en wilt dat jouw huisdier met alle aandacht en expertise wordt behandeld. Onze huisdierenartsen werken altijd met een persoonlijke benadering en ruimte voor advies. Zo krijgt je dier alle zorg die hij nodig heeft om zich goed te voelen. Dat mag je van jouw dierenarts in Brabant natuurlijk ook wel verwachten.

Onze specialismes

Voor welke zaken kun je nu bij ons terecht? Wij verzorgen onder andere:

  • Vaccinaties
  • Orthopedie
  • Echografie
  • Tandheelkunde
  • Chirurgie
  • Endoscopie
  • Dermatologie
  • Interne geneeskunde
  • Radiologie
  • Oogheelkunde
Dierenkliniek Best
dierenarts brabant

Jouw dier verdient de beste dierenarts uit Brabant

Als je naar onze praktijk komt, zal jouw gezelschapsdier met alle zorg en aandacht worden behandeld. Onze medewerkers begrijpen dat jouw huisdier niet simpelweg een dier is, maar een belangrijk onderdeel van je leven. Iemand waar je bij thuis komt elke dag en iemand die jou opbeurt in goede en slechte tijden. Een huisdier hebben is gezond en goed voor je humeur. Huisdieren worden dan ook steeds meer gezien als een familielid. Daarom kun je ervan uitgaan dat wij vakkundig en betrouwbaar te werk zullen gaan. Onze specialisten weten hoe belangrijk je huisdier is voor jou en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat je dier zich snel weer in zijn nopjes voelt. Want dat verdient hij.

Ons werkgebied

Als dierenarts in Brabant hebben wij een uitgebreid werkgebied. Of je dus op zoek bent naar een dierenarts in Sint-Oedenrode of een dierenarts in Nuenen, je kunt altijd terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven.

Bereikbaarheid binnen Brabant

Onze dierenarts is goed bereikbaar vanuit alle delen in Brabant. Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren vlakbij onze kliniek, in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. Waar ligt de ingang van deze parkeergarage? Aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor je huisdier in Brabant

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven zijn groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering voor je dier is mogelijk voor honden, katten, konijnen en papegaaien. Door het afsluiten van een verzekering maak je de beste zorg van dierenartsen in Brabant bereikbaar en betaalbaar. Want voor een vast bedrag per maand is je dier voor bijna elk ongemak verzekerd. De grootste aanbieders van dierenverzekeringen zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Voordat je een dierverzekering afsluit, is het slim om te kijken naar alle behandelingen die worden vergoed bij die verzekering. Zo vergoedt niet iedere verzekeraar alle zorg omtrent gewrichtsklachten, zoals heupenklachten. Reaal Dier & Zorg is dan weer een van de aanbieders die dit juist wel doet. Bij vrijwel alle verzekeraars is het wel mogelijk om de dierverzekering naar eigen wens aan te passen door zelf het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten te kiezen.