Dierenarts Sint-Oedenrode

Woon jij in Sint-Oedenrode en ben je nog op zoek naar een fijne, betrouwbare en deskundige dierenarts bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dierenziekenhuis Eindhoven wordt namelijk gezien als een van de beste dierenartsen en is gelegen vlakbij Sint-Oedenrode. Dus merk je dat er iets scheelt aan jouw lieve viervoeter of ander gezelschapsdier? Twijfel dan niet om bij ons langs te komen! Wij zoeken tot op de bodem uit waar het probleem ligt en doen er vervolgens alles aan om dit probleem te verhelpen.

Op deze manier voelt jouw huisdier zich binnen no-time weer topfit en blij. En daar draait het allemaal toch? Want een tevreden huisdier is ook een tevreden baasje. Je zou niet meer zonder je huisdier kunnen en deze verdient dan ook de beste zorg. Wij kunnen daarvoor zorgen! Bij onze erkende dierenartsenpraktijk nabij Sint-Oedenrode is jouw huisdier in goede handen.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

kat

Ieder huisdier is bij ons welkom

Of het nou gaat om honden, konijnen, reptielen, katten of knaagdieren, wij kunnen ieder huisdier van de best mogelijke zorg voorzien. Wij zijn namelijk niet alleen maar gespecialiseerd in een bepaald soort dier, maar hebben uitgebreide kennis over elk diersoort. Om die reden behandelen wij bijvoorbeeld ook reptielen zoals leguanen, schildpadden en slangen en apartere huisdieren zoals kippen, skinks en skunks. Alle gezelschapsdieren zijn bij ons welkom en worden met de grootste zorg en aandacht behandeld.

Dus merk je dat je huisdier niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit? Neem dan contact op met onze dierenarts om vanuit Sint-Oedenrode bij ons langs te komen en wij leggen je uit wat er aan hem of haar mankeert. Vervolgens kunnen we aan de hand van een behandeling of medicatie ervoor zorgen dat je huisdier zich weer helemaal zichzelf gaat voelen!

Waarom kiezen voor onze dierenarts nabij Sint-Oedenrode

Onze dierenartskliniek gelegen vlakbij Sint Oedenrode heeft veel voordelen ten opzichte van andere dierenartspraktijken. Ten eerste hebben wij ruime openingstijden. Zelfs op zaterdag kun je bij ons terecht, mocht jouw huisdier onverwachts zorg nodig hebben. Merk je bijvoorbeeld na een lange wandeling in het weekend dat je hond last heeft van teken, wormen of vlooien? Dan kun je meteen bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht om hier een geschikt middel tegen te halen. Onze dierenarts is vanuit Sint-Oedenrode snel en makkelijk te bereiken, dus ook tijdens een spoedgeval is het een goed idee om onze hulp te raadplegen.

Een ander voordeel van kiezen voor onze dierenartskliniek is dat je nooit te veel betaalt voor een behandeling. Wij hanteren namelijk eerlijke tarieven die altijd zichtbaar zijn op onze website of zijn op te vragen bij de medewerkers van onze dierenarts nabij Sint-Oedenrode. En naast ruime openingstijden en eerlijke prijzen bieden wij uiteraard de allerbeste zorg voor jouw huisdier. Want dat staat bij ons voorop!

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Heeft jouw hond zich bezeerd, beweegt jouw cavia zich nauwelijks meer of heeft jouw kat erge jeuk? Allemaal redenen om langs te komen bij onze dierenartskliniek. Vanuit Sint-Oedenrode ben je er immers zo. Geef jouw bemerkingen aan en wij zoeken zorgvuldig en voorzichtig uit wat er precies aan de hand is. Jouw huisdier wordt met alle aandacht, liefde en zorg behandeld, zodat hij/zij zich snel weer goed voelt. Hierbij is uiteraard alle tijd en ruimte voor advies, eigen bevindingen en een persoonlijke benadering. Wij doen uiteraard niets zonder jouw toestemming en stellen jou en je huisdier graag op jullie gemak tijdens de behandeling. Persoonlijke aandacht staat bij ons immers hoog in het vaandel.

Een vakkundige, betrouwbare dierenarts

Wist jij dat het heel goed is voor je humeur en gezondheid om een dier bij jou in huis te hebben. Huisdieren zorgen namelijk voor een fijne, liefdevolle sfeer in huis en maken jouw familie compleet. Het is dan ook niet gek dat je zoveel liefde hebt voor je huisdier en verwacht dat hij/zij de best mogelijke zorg krijgt als er iets aan hem/haar mankeert. Je vertrouwt je kleine vriend alleen aan een vakkundige, betrouwbare dierenarts zoals Dierenziekenhuis Eindhoven (nabij Sint-Oedenrode).Wij behandelen jouw huisdier als ons eigen huisdier en geven hem/haar alle zorg en aandacht die hij/zij verdient.

dierenarts veldhoven

Bereikbaarheid vanuit Sint-Oedenrode

Onze dierenartspraktijk is vanuit Sint-Oedenrode goed bereikbaar. En naast dat het niet lang duurt voordat je onze praktijk bereikt, kun je ook nog eens veilig en gratis je auto parkeren in onze overdekte en bewaakte parkeergarage. Deze vind je aan de Edisonstraat, zeer vlakbij Dierenziekenhuis Eindhoven.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Verzeker je huisdier

Onze dierenartsen zijn groot voorstander van de dierenzorgverzekering, of het nu gaat om honden, katten, konijnen of papegaaien. Door een verzekering af te sluiten, maak je de beste zorg bereikbaar voor jouw huisdier. De twee bekendste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Reaal Dier & Zorg vergoedt zeer veel verschillende behandelingen waaronder zelfs behandelingen aan heupen en ellebogen. Dit is vrij uitzonderlijk. Maar vergelijk alle verzekeraars goed om er zeker van te zijn dat de verzekering goed aansluit op de zorg die jouw huisdier wellicht nodig heeft. Het is meestal mogelijk om zelf het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten te kiezen.