Dierenarts Son

Wanneer het gaat om jouw huisdier, wil je zoveel mogelijk problemen voorkomen en dat hij zich optimaal voelt. Aan actief gedrag, een goede eetlust en een glanzende vacht kun je zien dat jouw huisdier lekker in zijn vel zit. Wanneer jij merkt dat er iets aan de hand is, wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Een goede dierenkliniek zorgt ervoor dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is. Woon je in Son? Dan wil je kunnen vertrouwen op een professionele dierenartsenpraktijk in de buurt van Son. Kom daarom langs bij onze dierenarts en wij geven jouw huisdier de aandachtige en deskundige zorg die hij nodig heeft.

Dierenartsenpraktijk Son

De beste zorg voor je huisdier in Son

Of het nou gaat om honden, konijnen, katten of knaagdieren. Onze dierenartsen weten net zoals jij, dat een gezond huisdier een blij huisdier is. Onze dierenartsenpraktijk behandelt alle gezelschapsdieren. Wij behandelen reptielen, zoals schildpadden, leguanen en slangen. Maar denk ook aan bijzondere dieren, zoals kippen, skinks en skunks. Onze dierenarts is vanuit Son goed bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt die hij nodig heeft.

 

Voordelen van onze dierenarts bij Son

Stel je voor, jij hebt op de zaterdag iets nodig tegen teken, wormen of vlooien. Dan kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Wij zijn namelijk ook op de zaterdag open en staan klaar om jouw huisdier te verzorgen. Dat is een voordeel van doorrijden naar onze dierenarts vanuit Son. Er zijn zelfs op de zaterdag spoeddiensten beschikbaar. Voor iedere huisdiereigenaar is het een aangename gedachte om te weten dat je ergens niet te veel voor moet betalen. Daarom kun je op de website, alvorens je bezoek bij de dierenarts, bekijken welke tarieven er gehanteerd worden bij onze dierenkliniek.

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Is je konijn ziek of heeft je hond jeuk? Wij begrijpen dat er dan zorgen zijn. Ga vanuit Son bij onze dierenarts op bezoek en jouw huisdier zal met volle aandacht behandeld worden. Je dier krijgt alle zorg die hij nodig heeft om zich goed te voelen. Telkens met tijd en ruimte voor advies, en een persoonlijke benadering. Onze dierenkliniek staat klaar voor jou en jouw dier.

 

Een vakkundige en betrouwbare dierenarts

Huisdieren worden steeds meer gezien als een familielid. Een huisdier is niet zomaar een dier, het is een belangrijk iemand in je leven. Wist je dat het gezond en goed voor je humeur is om een huisdier te hebben? Bij onze dierenkliniek kun je ervan uitgaan dat wij betrouwbaar en vakkundig te werk zullen gaan met jouw huisdier. Iedere dierenarts weet hoe belangrijk een huisdier voor jou is.

Dierenkliniek Son

Bereikbaarheid vanuit Son

Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven en is goed bereikbaar vanuit Son (zie foto’s).
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor je huisdier vanuit Son

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven zij groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor honden, katten, konijnen èn papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door het afsluiten van een verzekering maak je de beste zorg bereikbaar. Voor een vast maandelijks bedrag is je dier voor bijna elk ongemak verzekerd.

De verzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Er is geen basisverzekering. Daarom is het goed om je er eerst in te verdiepen. Zo vergoedt Reaal Dier&Zorg alle zorg omtrent gewrichtsklachten, ook die aan heupen en ellebogen. Iets wat niet het geval is bij elke iedere verzekeraar. Verder kun je de verzekering geheel naar eigen wens aanpassen. Kies voor het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten.