Dierenarts Eindhoven

Je wilt niet dat jouw huisdier zich slecht voelt en het liefst zoveel mogelijk problemen voorkomen. Actief gedrag, een goede eetlust en een glanzende vacht. Zo kun jij aan je huisdier zien of hij goed in zijn vel zit. Maar wanneer er toch iets mis is, wil je hier zo snel mogelijk iets aan kunnen doen. Een goede dierenkliniek kan ervoor zorgen dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is. Woon je in Eindhoven? Dan wil je kunnen vertrouwen op een professionele dierenkliniek in Eindhoven. Kom daarom langs bij onze dierenarts en wij geven jouw huisdier de deskundige en aandachtige zorg die hij nodig heeft.

Dierenarts Eindhoven

De beste zorg voor je huisdier bij een dierenarts in Eindhoven

Een gezond huisdier, is een vrolijk huisdier. Bij onze dierenartsenkliniek in Eindhoven zorgen wij ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt die hij nodig heeft. Of het nou gaat om honden, katten, konijnen en knaagdieren. Onze dierenarts behandelt alle gezelschapsdieren. Denk ook aan bijzondere dieren, zoals fretten, wallaby’s en stinkdieren. Wij behandelen ook veel reptielen, zoals schildpadden, slangen en leguanen.

Voordelen van onze dierenarts in Eindhoven

Wist je dat wij ook op de zaterdag open zijn en klaar staan om jouw huisdier te verzorgen? Wanneer je op de zaterdag iets nodig hebt tegen teken, wormen of vlooien, dan kun je ook bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Dat is een voordeel van onze dierenkliniek in Eindhoven. Daarnaast hebben wij spoeddiensten beschikbaar, ook buiten openingstijden. Voor iedere huisdiereigenaar is het een aangename gedachte om te weten dat je ergens niet te veel voor moet betalen. Op onze website kun je in alle rust bekijken welke tarieven er gehanteerd worden.

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Onze dierenkliniek staat klaar voor jou en jouw dier. Ga in Eindhoven bij onze dierenarts op bezoek wanneer bijvoorbeeld je kat mank loopt of jouw cavia verkouden is en je wilt dat jouw huisdier met volle aandacht wordt behandeld. Telkens met een persoonlijke benadering en ruimte en tijd voor advies. Je dier krijgt alle zorg die hij nodig heeft om zich goed te voelen.

Een betrouwbare en vakkundige dierenarts

Een huisdier hebben is gezond en goed voor je humeur. Huisdieren worden steeds meer gezien als een familielid. Onze dierenarts in Eindhoven begrijpt dat jouw huisdier niet simpelweg een dier is, maar een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom kun je ervan uitgaan dat wij vakkundig en betrouwbaar te werk zullen gaan.

Dierenartsenpraktijk Eindhoven

Bereikbaarheid binnen Eindhoven

Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven en is goed bereikbaar binnen Eindhoven (zie foto’s).
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Een zorgverzekering voor je huisdier in Eindhoven

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven zij groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor honden, katten, konijnen èn papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door het afsluiten van een verzekering maak je de beste zorg bereikbaar. Voor een vast maandelijks bedrag is je dier voor bijna elk ongemak verzekerd.

De verzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Er is geen basisverzekering. Daarom is het goed om je er eerst in te verdiepen. Zo vergoedt Reaal Dier&Zorg alle zorg omtrent gewrichtsklachten, ook die aan heupen en ellebogen. Iets wat niet het geval is bij elke iedere verzekeraar. Verder kun je de verzekering geheel naar eigen wens aanpassen. Kies voor het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten.