Dierenarts in Geldrop en omgeving

Woon je in Geldrop? Dan wil je kunnen terugvallen op een professionele dierenarts in de omgeving van Geldrop. Dierenziekenhuis Eindhoven bevindt niet zover van Geldrop. Wij zijn namelijk gelegen aan de Marconilaan in Eindhoven. Kom langs bij onze dierenarts en wij geven jouw huisdier de aandachtig en deskundige zorg die het nodig heeft.

Wist je dat je aan jouw huisdier kunt zien of hij goed in zijn vel zit? Denk aan actief gedrag, een glanzende vacht en een goede eetlust. Wanneer het gaat om jouw huisdier, wil je het liefst zoveel mogelijk problemen voorkomen en dat hij zich optimaal voelt. Maar wanneer er toch iets aan de hand is, wil je hier zo snel mogelijk iets aan doen. Een goede dierenkliniek zorgt dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is.

Vanuit Geldrop naar onze dierenkliniek in Eindhoven (vlakbij Geldrop)

Het is mogelijk om je auto gratis en veilig te parkeren in de overdekte, bewaakte parkeergarage van het kantoorgebouw Obelisk, dat gelegen is aan de Edisonstraat. De parkeergarage ligt echt vlakbij onze dierenkliniek. Vanuit Geldrop is onze kliniek makkelijk en snel bereikbaar. Met de auto is het ongeveer 11 minuten rijden.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
dierenarts geldrop

De allerbeste zorg voor jouw dier

Onze dierenarts hebben jarenlange ervaring in de behandeling van alle gezelschapsdieren. Of het nu om honden, katten, konijnen of knaagdieren gaat – wij hebben de juiste kennis en middelen in huis om jouw huisdier beter te maken. Wij behandelen ook bijzondere dieren zoals wimpergekko’s, baardagamen en suikereekhoorns. Ook kun je bij ons terecht met reptielen zoals schildpadden, slangen en leguanen. Eenmaal bij ons binnen zorgen wij ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt die hij/zij nodig heeft. Wij weten als geen ander dat een gezond huisdier, ook een vrolijk huisdier is. En daar gaan wij uiteraard voor! Dus mocht er iets mankeren met jouw kleine vriend? Kom dan langs bij onze dierenarts omgeving Geldrop.

Voordelen van onze dierenarts nabij Geldrop

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven hebben wij meer te bieden voor jouw dier. Ook als je te maken hebt met een spoedgeval, kun je bij ons terecht aan de Marconilaan. Onze spoeddienst is ook buiten openingstijden beschikbaar. Dus mocht je op de zaterdag dringend iets nodig hebben tegen teken, wormen of vlooien, dan kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Wij zijn namelijk ook op de zaterdag open om jouw huisdier te verzorgen. Dat is een van de grote voordelen van onze dierenarts nabij Geldrop. En aangezien we zeer goed begrijpen dat iedere huisdiereigenaar wil weten waar hij/zij aan toe is, kun je op onze website eerst alle tarieven doornemen die er bij ons gehanteerd worden. Zo kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Bovendien zijn veel behandelingen van onze dierenarts omgeving Geldrop te declareren via een dierenverzekering.

Persoonlijke benadering bij de behandeling van jouw huisdier

Kom vanuit Geldrop bij ons dierenziekenhuis op bezoek als je merkt dat er iets niet aan de haak is met jouw huisdier, bijvoorbeeld wanneer je kat mank loopt of je cavia verkouden is. Wij zorgen ervoor dat jouw huisdier met alle liefde en aandacht wordt behandeld – telkens met tijd en ruimte voor advies en een persoonlijke benadering. Zo krijgt jouw huisdier alle zorg die hij/zij nodig heeft om zich weer snel goed te voelen. Onze dierenartsen staan klaar voor jou en jouw dier.

 

Een betrouwbare dierenarts in Geldrop en omgeving

Wij begrijpen dat jouw huisdier niet alleen een dier is, maar ook een belangrijk onderdeel van je leven. Huisdieren worden steeds meer gezien als een familielid. En wist je dat een huisdier hebben ook gezond en goed is voor je humeur? Bij onze dierenarts kun je ervan uitgaan dat wij vakkundig en betrouwbaar te werk gaan met jouw huisdier. Wij weten namelijk precies hoe het is om een huisdier te hebben en te verzorgen. Door velen worden wij gezien als een erkende en vertrouwde huisdierenarts in omgeving Geldrop.

huisdierenarts waalre

Je kunt met jouw huisdier ook terecht bij dierenarts Helmonddierenarts Oirschot en dierenarts Sint-Oedenrode. Ook vanuit vele andere plaatsen in Brabant zijn wij snel en gemakkelijk bereikbaar.

Een zorgverzekering voor jouw dier afsluiten

De dierenartsen van onze dierenkliniek nabij Veldhoven zijn grote voorstanders van de dierenverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor allerlei dieren zoals honden, konijnen, papegaaien en katten. De twee grootste verzekeraars zijn toch wel Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door een verzekering af te sluiten, maak je de beste zorg voor jouw huisdier bereikbaar en betaalbaar. Voor een vast maandelijks bedrag is jouw huisdier voor vrijwel ongemak verzekerd. De verzekering voor dieren kan niet worden vergeleken met de zorgverzekering voor mensen. Er is bij de dierenverzekering namelijk geen basisverzekering. Verdiep je goed in welke behandelingen er worden vergoed door iedere verzekeraar. Vaak is het nog mogelijk om de verzekering naar eigen wens aan te passen door zelf voor het vergoedingspercentage en eigen risico te kiezen.