Dierenarts in de buurt van Geldrop

Wist je dat je aan jouw huisdier kunt zien of hij goed in zijn vel zit? Denk aan actief gedrag, een glanzende vacht en een goede eetlust. Wanneer het gaat om jouw huisdier, wil je het liefst zoveel mogelijk problemen voorkomen en dat hij zich optimaal voelt. Maar wanneer er toch iets aan de hand is, wil je hier zo snel mogelijk iets aan doen. Een goede dierenkliniek zorgt dat jouw huisdier zo snel mogelijk weer zichzelf is. Woon je in Geldrop? Dan wil je kunnen terugvallen op een professionele dierenarts aan de Marconilaan in Eindhoven. Dierenziekenhuis Eindhoven zit dan misschien niet in Geldrop, maar het is de moeite waard om een stukje te rijden. Kom daarom langs bij onze dierenarts en wij geven jouw huisdier de aandachtig en deskundige zorg die hij nodig heeft.

Bereikbaarheid vanuit Geldrop

Je kunt jouw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk.
De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven en is goed bereikbaar vanuit Geldrop (zie foto’s).
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
Dierenarts Geldrop

De beste zorg voor je huisdier in Geldrop

Onze dierenarts behandelt alle gezelschapsdieren. Of het nou gaat om honden, katten, konijnen of knaagdieren. Denk ook aan bijzondere dieren, zoals wimpergekko’s, baardagamen en suikereekhoorns. Wij behandelen dan ook veel reptielen, zoals schildpadden, slangen en leguanen. Wij weten dat een gezond huisdier, een vrolijk huisdier is. De bereikbaarheid van onze dierenarts vanuit Geldrop is geweldig. Eenmaal bij ons binnen zorgen wij ervoor dat jouw huisdier de verzorging krijgt die hij nodig heeft.

 

Voordelen van onze dierenarts vlakbij Geldrop

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven bieden wij je meer voor je dier. Heb je te maken met een spoedgeval, dan kun je bij ons terecht aan de Marconilaan. Onze spoeddienst is beschikbaar, ook buiten openingstijden. Wanneer je op de zaterdag iets nodig hebt tegen teken, wormen of vlooien, dan kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht. Wij zijn namelijk ook op de zaterdag open en staan klaar om jouw huisdier te verzorgen. Dat is een voordeel van de goede bereikbaarheid van onze dierenarts vanuit Geldrop. En omdat we begrijpen dat iedere huisdiereigenaar wilt weten waar hij aan toe is, kun je op onze website in alle rust bekijken welke tarieven er gehanteerd worden. Voor iedere huisdiereigenaar is het een aangename gedachte om te weten dat je ergens niet te veel voor moet betalen.

Persoonlijke aandacht voor jouw huisdier

Ga vanuit Geldrop bij ons dierenziekenhuis op bezoek, bijvoorbeeld wanneer je kat mank loopt of je cavia verkouden is en je wilt dat jouw huisdier met volle aandacht wordt behandeld. Telkens met tijd en ruimte voor advies, en een persoonlijke benadering. Je dier krijgt alle zorg die hij nodig heeft om zich goed te voelen. Onze dierenartsen staan klaar voor jou en jouw dier.

 

Een vakkundige en betrouwbare dierenarts

Ons dierenziekenhuis is vanuit Geldrop bereikbaar. Wij begrijpen dat jouw huisdier niet alleen een dier is, maar ook een belangrijk onderdeel van je leven. Huisdieren worden steeds meer gezien als een familielid. En wist je dat een huisdier hebben ook gezond en goed is voor je humeur? Bij onze dierenarts kun je ervan uitgaan dat wij vakkundig en betrouwbaar te werk zullen gaan met jouw huisdier. Wij weten namelijk precies hoe het is om een huisdier te hebben en te verzorgen.

Dierenpraktijk Geldrop

Een zorgverzekering voor je huisdier vanuit Geldrop

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven zij groot voorstander van de dierverzekering. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk voor honden, katten, konijnen èn papegaaien. De twee grootste verzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Door het afsluiten van een verzekering maak je de beste zorg bereikbaar. Voor een vast maandelijks bedrag is je dier voor bijna elk ongemak verzekerd.

De verzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Er is geen basisverzekering. Daarom is het goed om je er eerst in te verdiepen. Zo vergoedt Reaal Dier&Zorg alle zorg omtrent gewrichtsklachten, ook die aan heupen en ellebogen. Iets wat niet het geval is bij elke iedere verzekeraar. Verder kun je de verzekering geheel naar eigen wens aanpassen. Kies voor het vergoedingspercentage, eigen risico en aanvullende pakketten.