Dierenarts Valkenswaard

Ben jij nog op zoek naar een deskundige en betrouwbare dierenarts in Valkenswaard? Dan ben je bij Dierenziekenhuis Eindhoven aan het juiste adres. Vanaf Valkenswaard ben je al binnen 20 minuutjes bij onze praktijk, waar onze specialisten klaar staan om jou en jouw huisdier met open armen te ontvangen. Mankeert er iets aan jouw huisdier en weet je niet zo goed wat er scheelt? Wij zoeken het zo snel mogelijk voor je uit en geven jouw huisdier alle zorg en aandacht die het nodig heeft en verdient. Zo kunnen jij en je kleine, goed verzorgde vriend weer met een gerust hart naar huis gaan. Dus kun je wel wat specialistische en goede hulp gebruiken, maak dan een afspraak met onze huisdierenarts in Eindhoven (nabij Valkenswaard).

Dierenarts Valkenswaard

Hoe merk je dat je huisdier ziek is?

Uiteraard wil je ervoor zorgen dat jouw hond, kat of ander huisdier zich altijd lekker voelt. Hij/zij betekent immers alles voor je. Maar hoe merk je op tijd op dat er iets niet helemaal aan de haak is of dat je huisdier ziek is? Er zijn een aantal symptomen die hierop kunnen wijzen. Wanneer jouw dier bijvoorbeeld niks meer wil eten, vaak suf uit de ogen kijkt of een erg vermoeide indruk achterlaat, kan dit erop wijzen dat hij/zij ziek is. Als je je zorgen maakt, zou je alvast de temperatuur van je dier kunnen opmeten. De meeste huisdieren moeten normaalgesproken dezelfde lichaamstemperatuur als mensen hebben, namelijk een temperatuur rond de 38/39 graden.

Andere symptomen die kunnen aantonen dat jouw huisdier niet in orde is, zijn veranderingen in evenwicht of coördinatie, trillingen, diarree, regelmatig overgeven, verschil in gewicht, slapeloosheid, grote dorst en onregelmatigheden in ademhaling. Wanneer je één of meerdere van deze symptomen opmerkt, bel dan gelijk naar onze dierenkliniek nabij Valkenswaard. Wij vertellen je wat je kunt doen en maken indien nodig gelijk een afspraak om je huisdier van de beste zorg te voorzien.

Betrouwbare en vakkundige dierenarts nabij Valkenswaard

Je huisdier betekent alles voor je en voelt voor jou als deel van de familie. Hij/zij zorgt door zijn gekkigheid en schattigheid voor een lach op jouw gezicht en geeft jou elke dag liefde en aandacht. Uiteraard wil jij hetzelfde doen voor hem/haar. Zeker zodra je huisdier een wond heeft opgelopen of niet goed in zijn/haar vel zit, dan wil je klaarstaan voor je huisdier. Onze dierenartsen in de kliniek nabij Valkenswaard doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw huisdier weer helemaal zichzelf wordt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende huisdieren, waaronder honden, katten en konijnen, maar ook in minder gangbare huisdieren zoals knaagdieren, kippen en reptielen. Wij hebben alle kennis en hulpmiddelen in huis om ervoor te zorgen dat jouw huisdier de allerbeste verzorging krijgt.

Nog meer voordelen van onze dierenartsenpraktijk nabij Valkenswaard

Wanneer je vanuit Valkenswaard langsgaat bij onze dierenarts in Eindhoven, zal jouw huisdier met alle liefde en aandacht behandeld worden. Wij nemen namelijk alle tijd en ruimte voor een grondig onderzoek, persoonlijk advies en een goed uitgevoerde behandeling. Vragen of opmerkingen zijn zeer welkom bij deze persoonlijke benadering. Wij staan immers klaar voor jou en jouw dier! Een ander voordeel van onze kliniek is dat wij ook op zaterdagen klaarstaan om jouw huisdier te ontvangen en verzorgen. Want stel je voor: je hond heeft iets giftigs doorgeslikt of teken opgelopen tijdens jullie wandeling. Dan wil je uiteraard meteen geholpen worden door een deskundige dierenarts nabij Valkenswaard. Dierenziekenhuis Eindhoven staat dan voor je klaar met spoeddiensten. En dat allemaal tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Op onze website vind je de tarieven die worden gehanteerd bij onze dierenartsenpraktijk.

dierenarts valkenswaard

Wij zijn ook actief als dierenarts in Eindhoven, dierenarts in Helmond,  dierenarts in Geldropdierenarts in Oirschotdierenarts in Sint-Oedenrodedierenarts in Bestdierenarts in Veldhovendierenarts in Nuenendierenarts in Waalre en dierenarts in Son.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Bereikbaarheid vanuit Valkenswaard

Onze praktijk is zeer makkelijk bereikbaar vanuit Valkenswaard. Bovendien kun je ook je auto gratis en veilig parkeren bij de kliniek, namelijk in de overdekte, bewaakte parkeergarage van het kantoorgebouw Obelisk aan de Edisonstraat. Zie de foto’s voor verdere verduidelijking. Dus mocht je onze hulp nodig hebben, geef dan even een belletje en spring gelijk in de auto.
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven
locatie Dierenziekenhuis Eindhoven

Sluit een zorgverzekering af voor je huisdier

De meeste van onze behandelingen kunnen worden vergoed door een dierenzorgverzekering. Wij raden het je dan ook zeker aan om zo’n dierverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk voor allerlei soorten dieren, waaronder honden, katten, konijnen en papegaaien. De grootste twee dierverzekeraars zijn Reaal Dier & Zorg en Petplan. Voor een klein bedrag per maand kun jij jouw huisdier al verzekeren tegen allerlei ongemakken en maak je de beste zorg bereikbaar. Verdiep je wel eerst goed in verschillende soorten verzekeringen, want iedere verzekeraar biedt verschillende vergoedingen aan en de zorgverzekering voor dieren is niet vergelijkbaar met de zorgverzekering voor mensen. Er is namelijk geen basisverzekering. Meestal is het wel zo dat je de verzekering voor dieren geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Kies zelf voor het vergoedingspercentage, eigen risico en eventuele aanvullende pakketten. Op deze manier kun je altijd met een gerust hart en zonder financiële zorgen terecht bij onze dierenarts nabij Valkenswaard.