Informatie over honden en hun verzorging

Honden zijn er in vele maten en soorten. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven behandelen wij ze allemaal; een Chihuahua, Duitse Dog of kruising. Dierenartsen Stijn Peters, Bernard Valkenburg en Eline Das staan voor u en uw trouwe viervoeter klaar. U kunt bij hen terecht voor een algemeen onderzoek, vaccinatie, bloedonderzoek urine-onderzoek en een scopie.

Dierenarts Bernard Valkenburg heeft zich toegelegd op de honden met orthopedische klachten (gewrichten en botten) en de chirurgie. Dierenarts Stijn Peters zal met name de huidklachten en interne geneeskunde (orgaansystemen, suikerziekte, nierfalen, leverproblemen) behandelen. Dierenarts Eline behandelt eveneens honden met internistische problemen en andere ziekten.

hond dierenarts
kat

Informatie over de verzorging van katten

Katten zijn er in vele soorten. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven behandelen wij ze allemaal. Dierenartsen Stijn Peters, Bernard Valkenburg en Eline Das staan voor u en uw kamertijger klaar. U kunt bij hen terecht voor een algemeen onderzoek, vaccinatie, bloedonderzoek urine-onderzoek en een scopie.

Dierenarts Bernard Valkenburg heeft zich toegelegd op de katten met orthopedische klachten (gewrichten en botten) en de chirurgie. Dierenarts Stijn Peters zal met name de huidklachten en interne geneeskunde (orgaansystemen, suikerziekte, nierfalen, leverproblemen) behandelen. Dierenarts Eline Das behandelt eveneens katten met internistische problemen en andere ziekten.

Meer informatie over katten vindt u op de volgende pagina's

null

Aanschaf & Vaccinatie

Meer informatie >

null

Op vakantie

Meer informatie >

null

Parasietenbestrijding

Meer informatie >

null

Dierverzekering

Meer informatie >