Zorgverzekering dieren

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven zijn we voorstander van de dierenverzekering. Zo wordt jouw rekening voor het grootste deel door de verzekeraar betaald.
De grootste dierenverzekeraar van Nederland is Reaal Dier & Zorg. Inmiddels zijn er echter ook andere verzekeraars actief. Het is daarom erg belangrijk om de voorwaarden en vergoedingen met elkaar te vergelijken. Zo verzeker je jouw huisdier voor een vast bedrag per maand voor bijna elk ongemak.

€10 korting bij Reaal Dier & Zorg

Verzeker jouw huisdier via ons bij Reaal Dier & Zorg en je krijgt 10 euro retour van Reaal. Sluit de verzekering af via de website reaaldierenzorg. Je krijgt dan vanzelf het bedrag terug. Sluit je de verzekering op een andere manier af, bijvoorbeeld telefonisch via 072-5180280 dan krijg je het bedrag terug via de 10-euro waardecheque (of neem deze mee bij Dierenziekenhuis Eindhoven). Stuur de ingevulde waardecheque per post naar Reaal Dier & Zorg. Enkele weken later krijg je €10,- op je rekening gestort.

kat verzekering
Hond wafpas

Vergoeding van sterilisatie en castratie

Je denkt er over om je hond of kat te steriliseren of te castreren. Zou het niet fijn zijn wanneer iemand anders dat betaalt? Dat klinkt als fictie, maar toch is het waar. Wanneer jouw hond of kat verzekerd is bij Reaal Dier & Zorg krijg je de kosten van de sterilisatie of castratie vergoed. De hoogte van die vergoeding hangt af van het door jou gekozen pakket. Zo kan er vergoeding tot 90 procent zijn. Kijk ook eens op www.gratissterilisatie.nl.

Goed verzekerd van preventieve zorg

Naast een vergoeding van de sterilisatie van je hond of kat biedt de verzekering van Reaal meer voordelen. Jaarlijks kun je een bedrag van € 65 besteden aan preventieve zorg. Dat kan een vaccinatie zijn of een titercheck, maar ook een middel tegen vlooien of wormen. En uiteraard worden de dierenartskosten die onder de verzekering vallen aan je overgemaakt. Zit je met een hoge rekening, dan kan de dierenartspraktijk die rechtstreeks bij Reaal declareren. Je krijgt dan alleen een factuur van het niet verzekerde bedrag. Kun jij je volledig focussen op het herstel van jouw trouwe viervoeter.

Bereken je premie

Je bepaalt zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Bij Reaal Dier & Zorg kun je kiezen hoe hoog de vergoeding van de ziektekosten is. Zo kun je er voor kiezen om 50% vergoeding te ontvangen. Zo houd je de premie laag. Of kies voor 70% of 90% vergoeding. Je maandelijkse premie is dan iets hoger, maar het scheelt behoorlijk in de dierenartskosten. Naast de hoogte van de vergoeding kun je ook zelf het eigen risico bepalen. Kies tussen de 0 en €150,- per jaar aan eigen risico en je premie wordt daarop aangepast.

Konijn verzekeren

In Nederland biedt Petplan een verzekering aan voor konijnen en papegaaien. Via www.petplan.nl kun jij de premie berekenen.

Reaal Dier & Zorg logo