beat the vet afvallen huisdier

Op 6 maart 2019 barstte de strijd los. Het is Vets tegen Pets. En het eindresultaat telt. Wie valt er het meest af? Volg alle vorderingen van de teams op deze website en op onze Facebook pagina. De ontknoping vond plaats op 9 juli 2019. Uiteindelijk bleken de huisdieren de grote winnaar door met een overtuigend percentage af te vallen ten opzichte van de dierenartsen en hun team.

Team Pets

Een groep van honden, katten en een konijn. Om op een gezonde manier af te vallen wordt gekeken naar de voeding en de hoeveelheid beweging. Is daar iets aan te verbeteren dan zoeken we naar de juiste manier. Daarbij schakelen we ook de hulp in van een van onze partners. Tijdens de regelmatige controles kijken we hoe het gaat en of er iets moet worden bijgesteld.

Team Vets

Drie dierenartsen, zes paraveterinairen. Door minder calorieën te eten en meer te bewegen gaan we op een gezonde en blijvende manier afvallen. Even geen taart, M&M’s of chocolade paaseitjes… Althans niet te veel. Elke week wordt ons gewicht en ons vetpercentage gemeten. Zo krijgen we een goed zicht op onze vorderingen en weten we of we op de goede weg zijn.

NPO Radio5: Zwaarder na te zijn geholpen?

Zwaarder nadat die geholpen is? Dat gebeurt de beste. Ook Jeroen van Inkels chihuahua had daar last van. Beluister het fragment van Je Dag Is Goed op NPO Radio5 en check www.dzeh.nl/beatthevet voor meer obesitashumor.

Geen koekje? Hart van Nederland nam een kijkje bij Beat the Vet

Beat the Vet op NPO Radio2

Vette beat of Beat the Vet? Dierenziekenhuis Eindhoven bij Radio538

Rtlnieuws.nl: Afvalrace voor te dikke dieren

ED.nl: snackstop voor obesitas konijn

Het Eindhovens Dagblad besteedt aandacht aan Beat the Vet. Lees het verhaal en bekijk de video online.

Klik voor de video

Beat the Vet gaat van start

Beat the Vet – de leukste afvalwedstrijd gaat vandaag van start