Huur een geboortebord voor jouw pup of kitten

Hoera! Je hebt een nieuwe huisgenoot. Dat mag de hele straat toch wel weten. Daarvoor heeft Dierenziekenhuis Eindhoven het Geboortebord voor jouw pup of kitten. Je kunt ‘m voor een periode van 3 weken huren om in jouw voortuin te zetten. Huur jouw bord en maak een reservering voor de door jou gewenste periode.

Hoera een pup! Wat gaan jullie samen geweldige avonturen beleven.

Hoera een kitten! Wat ben jij blij met jouw spinnende, kopjes gevende vriendje.

Bestel jouw geboortebord

Huur jouw geboortebord door te kiezen voor een van de onderstaande pakketten. Je kunt kiezen voor de losse huur van het geboortebord of het combineren met een jaarpakket. In een jaarpakket koop je in één keer de vaccinaties, ontworming, vlooienbestrijding en tekenbestrijding voor je pup of kitten èn je dier wordt direct Wafpas VIP voor een jaar. Na het betalen van de huur ontvang je een reserveringsformulier voor de door jou gewenste periode. Let op! Door de grote belangstelling kan het zijn dat jouw bord iets eerder of iets later dan je gewenste periode beschikbaar is. Zeker zijn van jouw periode? Neem even contact op via 040-3040054.

null

Losse Huur voor 3 weken voor €50,-

Je huurt het geboortebord voor 3 weken voor €50,-. Je betaalt een borg van €150,-. Na het inleveren van je bord krijg je €100,- terug.

null

Losse Huur voor 3 weken voor €50,-

Je huurt het geboortebord voor 3 weken voor €50,-. Je betaalt een borg van €150,-. Na het inleveren van je bord krijg je €100,- terug.

null

Puppy Top Start incl. Huur vanaf €300

Je huurt het geboortebord voor 3 weken en geeft jouw pup de beste start met 2 vaccinaties, ontworming, ontvlooiing en tekenbestrijding.

null

Kitten Top Start incl. Huur voor €240

Je huurt het geboortebord voor 3 weken en geeft jouw kitten de beste start met 2 vaccinaties, ontworming, ontvlooiing en tekenbestrijding.

Ook zo’n cool ontwerp voor iets? Check de site van Paul Sellingwerf.