Dermatoloog voor honden

Krabt of bijt jouw hond zichzelf vaak? Of heeft je huisdier pijnlijke en stinkende oren? Breng hem langs bij onze honden dermatoloog in Brabant, er is een grote kans dat jouw hond huidproblemen heeft. Onze huidspecialist voor honden staat voor je trouwe viervoeter klaar! Wij snappen dat de gezondheid van jouw hond enorm belangrijk is. Wanneer je hond last heeft van huidproblemen, kun je hem bij een honden dermatoloog van onze dierenpraktijk in Eindhoven brengen.

honden dermatoloog

Wat doet een dieren dermatoloog?

Een dieren dermatoloog onderzoekt en behandelt dieren met huidziektes. Daaronder vallen problemen met de vacht, nagels en de oren. Een van onze huidspecialist voor honden, dermatoloog Stijn Peters is een expert in (chronische) huidklachten bij honden, zoals voedselallergieën, atopie en onverklaarbare kaalheid. Om de huidklachten te onderzoeken, zal er gebruik gemaakt worden van microscopisch onderzoek. Een dieren dermatoloog zal de huidklachten van jouw hond in een aantal stappen uitwerken.

Huidklachten bij honden

Huidklachten bij honden levert vaak veel last op in de vorm van jeuk of pijn. Jeuk bij honden als gevolg van huidproblemen kan echter verschillende oorzaken hebben. Hierbij kun je denken aan allergieën voor voeding, vlooien of stoffen om het dier heen, zoals bij de atopie. De huid kan hierdoor ontsteken met bacteriën en schimmels. Onze dermatoloog kan jouw hond zorgvuldig onderzoeken, zodat de huidklachten op de juiste manier worden behandeld.

dermatoloog hond
dermatoloog hond

Wat zijn de kosten van een honden dermatoloog?

Wat zijn de kosten van een honden dermatoloog? Bekijk hier de tarieven van dierenziekenhuis Eindhoven in Brabant.
Wanneer jouw hond een dermatoloog nodig heeft, is het fijn om te weten wat voor kosten je kunt verwachten. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven in, werken we graag transparant.  Tijdens ieder consult nemen we uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ook zal onze huidspecialist voor honden je advies geven over hoe je de huidklachten van je hond in de toekomst kunt voorkomen. Mocht je dier op enig moment moeten worden opgenomen, dan biedt onze dierenkliniek zelfs de mogelijkheid om jouw hond via een webcam te volgen. Zo kun je over de schouders van de dierenarts of honden dermatoloog meekijken en precies zien wat er gebeurt.

Naast een huidklachten onderzoek, kun je bij onze dierenpraktijk in Eindhoven ook terecht voor röntgenfoto’s, endoscopische sterilisatie, gebitsbehandelingen, bloedonderzoeken, urineonderzoeken, echo’s, chippen, vaccineren van je hond, vaccineren van je kat, vaccineren van je konijn en meer.

 

Heb je vragen over jeuk en huidproblemen en wil je een persoonlijk gesprek met onze dermatoloog over jouw hond? Of wil je jouw huisdier direct laten behandelen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.