huisdierendokter

Huisdierendokter

De meeste baasjes brengen hun huisdieren naar een huisdierendokter wanneer er iets met hun huisdier mankeert. Een huisdierendokter is een dierenarts die gewonde of zieke dieren onderzoekt. In Nederland zijn dat vaak honden en katten. Maar bij Dierenziekenhuis Eindhoven hebben we ook een konijnendokter, een caviadokter en een rattendokter met jarenlange ervaring. Niet alleen zieke, maar ook gezonde dieren komen bij de dierenarts voor controles, vaccinaties of een sterilisatie.

Huisdierendokters van Dierenziekenhuis Eindhoven

Onze huisdierendokters van Dierenziekenhuis Eindhoven kunnen veel voor jouw huisdier betekenen. Wij zijn gekwalificeerd om diagnoses te stellen, onderzoeken uit te voeren, medicijnen toe te dienen en voor te schrijven en indien nodig ook wonden te verzorgen. Huisdierendokters zijn ook in staat om chirurgische ingrepen uit te voeren. Deze operaties zullen succesvol en vakkundig worden uitgevoerd. Wist je dat onze dierenartsen je kunnen adviseren over voedingspatronen, gezondheidsmaatregelen en algemene verzorging die je ondersteunen om jouw huisdier gezond te houden.

huisdierendokter

Dierenpraktijk voor alle soorten huisdieren

Of het nu gaat om een hond, kat, konijn, cavia, rat of een chinchilla. Onze huisdierendokters hebben veel ervaring en behandelen verschillende soorten huisdieren. We hebben zelfs een reptielendokter voor reptielen zoals de leguaan, schildpad, slang, skink en baardagame. Soms komen er zelfs mensen met een suikereekhoorn (sugar glider) of stinkdier naar ons dierenziekenhuis. Onze huisdierendokters behandelen jouw huisdier met alle persoonlijke aandacht. Zo kan jouw huisdier gezond blijven, wat voor soort huisdier het ook is.

Prijzen van onze huisdierendokters

Elke dierenpraktijk is anders. Bij ons krijg je dan ook optimale aandacht en beantwoorden we alle vragen die je hebt over jouw huisdier. Bij ons wordt voor de enting altijd de gezondheid van je dier beoordeeld. Ook daar nemen we ruim de tijd voor, want een consult duurt bij ons minimaal 15 minuten. Onze tarieven zijn gebaseerd op een eerlijke prijs. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven gaan onze huisdierendokters voor de beste zorg, voor jouw huisdier én voor jou. Ben jij op zoek naar een huisdierendokter bij onze dierenpraktijk in Eindhoven? Je kunt bij ons terecht voor röntgenfoto’s, huidklachten onderzoek, endoscopische sterilisatie, gebitsbehandelingen, bloedonderzoeken, urineonderzoeken, echo’s, chippen, vaccineren van je hond, vaccineren van je kat, vaccineren van je konijn en meer.

huisdierendokter

Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek met een van onze huisdierendokters? Neem dan gerust contact met ons op, of maak een afspraak.