Het is feest! Onze zevende verjaardag op 9 juli is de start van twee feestweken. Tot en met 21 juli kun je van onze feestacties genieten. Zo is de Advantix, Advantage en de Seresto in de aanbieding. Met 15% korting gaat je hond en kat gezond de zomer in. En van Hill's krijg je een tasje cadeau met een verrassing. Ook zorgen wij ervoor dat je een aantal koretingsbonnen van Hill's krijgt met een waarde van € 27,50. Zien we je tijdens onze verjaardag?

Reaal dier&zorg maakt het verzekeren van je huisdier wel heel interessant. Naast de vergoeding voor dierenartskosten vergoeden ze namelijk ook de sterilisatie of castratie van je dier. En jaarlijks mag je ook nog eens €65,- besteden aan preventie, zoals de vaccinatie, titertest en vlooienmiddelen. En sluit je een Reaal dier&zorg verzekering af vóór 15 juli, dan krijg je met de waardebon €25 korting! Haal de kortingsbon snel op bij Dierenziekenhuis Eindhoven of download hem hier.

12 juli 2017

Gratis vakantiecheck bij de assistente

Ga lekker op vakantie! Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt. Voor je huisdieren hebben we de vakantiecheck. Of het een pensionbezoek wordt of een reis naar een ver land. De assistente controleert alle gegevens van je huisdieren en kijkt of ze vakantieklaar zijn. Ze controleert het paspoort, de gegevens op de chip en of de juiste entingen zijn gezet. Ook adviseert ze over de juiste parasietenbestrijding en kijkt ze of je de juiste middelen al in huis hebt. Maak snel een afspraak voor de gratis vakantiecheck bij de assistente via 040-3040054.

De vakantiecheck bij de assistente is kostenloos. Je hoeft je hond of kat niet mee te nemen. Wat je wel kunt meenemen voor een goede check zijn:

• Dierenpaspoort
  • Gegevens van de chip
  • Eventuele medicatie tegen parasieten zoals vlooien en teken
  • Eventuele medicatie tegen hartworm en andere wormen
  • Vakantiegevoel

De assistente bekijkt of je huisdier de juiste vaccinaties heeft gehad voor de vakantie.

Bereid je zelf goed voor op de vakantie

Wil je je zelf alvast goed inlezen. Op onze speciale vakantiepagina vind je per land de eisen voor de vakantie.