30 januari 2018

Gratis gebitscontroles! Win een gebitsbehandeling!

Win een gratis gebitsbehandeling! De gezondheid van het gebit is belangrijk voor jouw huisdier. Met stevige tanden kan hij goed kauwen, zonder pijn. Daarom is een goede verzorging van het de tanden van levensbelang. Tijdens deze afspraak wordt het gebit van uw dier door een van de dierenartsen nagekeken en u krijgt advies over hoe het gebit in goede gezondheid is te houden. In een aantal gevallen zal worden geadviseerd om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Bij iedere gebitsbehandeling in februari krijgt u bovendien een gebitsverzorgingsset ter waarde van maximaal € 22,50 helemaal gratis. Kom in februari langs voor een gratis gebitscontrole. Maak een afspraak online. Daarnaast maak je in februari kans op een gratis gebitsbehandeling voor jouw hond, kat of konijn. Stuur een foto van het gebit van je dier naar info@dzeh.nl of plaats hem op Facebook. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054.

Maak nu een afspraak voor de gratis gebitsinventarisatie via 040-3040054 of ons online afsprakenformulier. Wilt u een afspraak maken voor een gebitsbehandeling, dan krijgt u de gratis gebitsverzorgingsset, bestaande uit bijvoorbeeld uit een Petosan tandenborstel en Orozyme tandpasta, maar u kunt ook kiezen voor Orozyme Bucco-fresh poeder òf de Orozyme snoepjes en kauwsticks om het gebit van uw huisdier lange tijd gezond te houden. Zo geniet u jarenlang van het schone gebit van uw hond of kat.

Win een gratis gebitsbehandeling

Een gratis gebitsbehandeling voor uw huisdier winnen kan heel eenvoudig. Maak een foto van het gebit van uw hond of kat en mail deze naar info@dzeh.nl of plaats hem onder deze post op Facebook.

Gratis gebitsverzorgingsset bij een behandeling

Maakt u in februari een afspraak voor een gebitsbehandeling van uw hond of kat, dan krijgt u een gratis extraatje. Er staat dan een gebitsverzorgingsset voor u klaar met een maximale waarde van € 22,50. Deze set kan bijvoorbeeld bestaan uit een tandenborstel en tandpasta, maar u kunt ook kiezen voor de algenextracten van Orozyme waarmee nieuwe tandsteenvorming wordt afgeremd.

Kijk voor meer informatie ook op www.huisdierentandarts.nl