Vanaf 6 maart barst de strijd los. Het is Vets tegen Pets. En het eindresultaat telt. Wie valt er het meest af? Volg alle vorderingen van de teams op deze website en op onze Facebook pagina. De ontknoping vindt plaats op 9 juli. Wie heeft er dan zijn Summer Body? Voor jouw huisdier hebben we in maart en april gratis gewichtsconsulten. Daarvoor kun je een afspraak maken. Ook krijg je in deze maanden 15% korting op Hill's Metabolic. Dat geldt niet alleen voor de brokken, maar ook voor de nieuwe stoofpotjes.

Het leven van jouw viervoeter wordt net ietsbeter dankzij de nieuwe stoofpotjes van Hill's. Naast de bekende brokken, blikvoeding en maaltijdzakjes kun je je hond of kat nu ook verwennen met een stoofpotje. De stoofpotjes zijn gemaakt om te passen binnen de gezondheidsbehoefte van jouw dier. Door de grote selectie aan stoofpotjes is er altijd een variant die past. Hill's stoofpotjes zijn verkrijgbaar voor de hond en de kat.

5 januari 2019

Elke zaterdag langer geopend

Dierenziekenhuis Eindhoven is per direct langer geopend op zaterdag. Daarmee zijn de dierenartsen van het dierenziekenhuis in Eindhoven uniek. Van maandag tot en met vrijdag is het dierenziekenhuis geopend van 8.30 tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn de nieuwe openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Voor een bezoek met uw dier kunt u via de website www.dzeh.nl/afspraak of telefonisch via 040-3040054 een afspraak maken.

Buiten de nieuwe openingstijden blijft Dierenziekenhuis Eindhoven telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen op hetzelfde telefoonnummer. Naast de eigen cliënten kunnen ook cliënten van het Eindhovense Petsfit en cliënten van Dierenarts Johan uit Geldrop gebruik maken van deze spoeddienst. Daarmee is Dierenziekenhuis Eindhoven 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor de beste zorg van uw huisdieren.