De gezondheid van je huisdier heeft de hoogste prioriteit. Je wilt graag weten dat alles goed zit. Van buiten kun je al een heleboel zien; een natte neus, een glanzende vacht. Toch is het gewoon fijn om te weten dat het ook van binnen goed zit. Daarom krijg je bij Dierenziekenhuis Eindhoven tot en met 31 oktober een compleet bloedonderzoek voor slechts €85,-. Met dat bloedonderzoek weet je meer over hoe het is gesteld met de nieren, lever, suiker, alvleesklier en witte en rode bloedcellen van je hond, kat en konijn. Met meer dan 100 euro korting is het nog nooit zo fijn geweest om zonder knagend onderbuikgevoel te blijven lopen. En dat is wel zo prettig, zo net voor Halloween. Maak nu een afspraak voor deze unieke aanbieding.

Krijg jij een plek in ons voorprogramma? Je verwelkomt klanten en gaat met ze in gesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee geef je ze het gevoel dat ze thuis zijn. Na bezoek aan de hoofdact vang je de klant op en zorg je ervoor dat ze de praktijk met een goed gevoel verlaten.

27 juni 2018

Feestacties: 9 juli cupcakes

Op 9 juli worden we 7 jaar. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. En dat feestje vieren we graag met jou. Kom ook langs op 9 juli, want dan trakteren wij op heerlijke cupcakes. We hebben er 400, maar toch geldt op=op. Daarnaast is er nóg een goede reden om langs te komen, want 9 juli is de start van onze feestacties. Zo krijg je 15% korting op Advantix, Advantage en de Seresto halsband. En bij elke zak Hill's voeding krijg je een kadotasje met waardebonnen twv €27,50.

Het is feest! Op 9 juli 2011 opende Dierenziekenhuis Eindhoven. Nu, 7 jaar later, vieren we dat graag met jou. Op 9 juli trakteren we je graag op cupcakes. Kom je langs om ons te feliciteren dan krijg je er twee van ons. Ook als je die dag een afspraak hebt met je dier, dan geven we je de cupcakes mee. En als je komt voor onze feestacties, dan zijn er uiteraard ook cupcakes.

Feestacties 9 tot en met 21 juli

Naast het vieren van onze verjaardag is 9 juli ook de start van onze feestacties. Zo krijg je bijvoorbeeld 15% korting op Advantix  Advantage en Seresto. En koop je een zak Hill's brokjes, dan krijg je daar een tasje met een leuke verrassing bij cadeau. Daar zit ook een aantal kortingsbonnen bij met een waarde van €27,50.

Advantix hond, 4 pipetten met druppels tegen vlooien en teken bij de hond, kost je tussen 9 en 21 juli:

• Advantix tot 4 kg van €29,50 voor €25,08
  • Advantix 4 tot10 kg van €30,25 voor €25,71
  • Advantix10 tot 25 kg van €32,25 voor €27,41
  • Advantix 25 tot 40 kg van €38,50 voor €32,72

Advantage kat, 4 pipetten met druppels tegen vlooien bij de kat kosten je tot 21 juli:

• Advantage tot 4 kg van €22,50 voor €18,91
  • Advantage 4 tot 8 kg van €23,50 voor €19,97

Seresto hond/kat, de halsband die tot 8 maanden werkt tegen vlooien en teken voor hond en kat kost je tot 22 juli:

• Seresto voor de kat van €36,50 voor €31,03
  • Seresto hond tot 8 kg van €36,50 voor €31,03
  • Seresto grote hond van €41,50 voor €35,28

Hill's brokjes met een leuk cadeau

Tussen 9 en 21 juli krijg je een cadeautasje bij de aankoop van een zak brokjes van Hill's. Naast een leuke verrassing zorgen we ook voor een kortingsbon met een waarde van € 27,50 die je kunt gebruiken bij je toekomstige aankopen.