Gratis gebitscontrole! De gezondheid van het gebit is belangrijk voor jouw huisdier. Daarom is een goede verzorging van de tanden van groot belang. De hele maand februari kun je een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole. Tijdens deze afspraak wordt het gebit van je dier door een van onze professionals nagekeken. Je krijgt advies over hoe het gebit in goede gezondheid is te houden. Somds wordt er geadviseerd om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Bij iedere gebitsbehandeling die je in februari afspreekt, krijg je een gebitsverzorgingsset ter waarde van maximaal €22,50 helemaal gratis. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054.

Dierenziekenhuis Eindhoven is per direct langer geopend op zaterdag. Daarmee zijn de dierenartsen van het dierenziekenhuis in Eindhoven uniek. Van maandag tot en met vrijdag is het dierenziekenhuis geopend van 8.30 tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn de nieuwe openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Voor een bezoek met uw dier kunt u via de website www.dzeh.nl/afspraak of telefonisch via 040-3040054 een afspraak maken.

27 juni 2018

Feestacties: 9 juli cupcakes

Op 9 juli worden we 7 jaar. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. En dat feestje vieren we graag met jou. Kom ook langs op 9 juli, want dan trakteren wij op heerlijke cupcakes. We hebben er 400, maar toch geldt op=op. Daarnaast is er nóg een goede reden om langs te komen, want 9 juli is de start van onze feestacties. Zo krijg je 15% korting op Advantix, Advantage en de Seresto halsband. En bij elke zak Hill's voeding krijg je een kadotasje met waardebonnen twv €27,50.

Het is feest! Op 9 juli 2011 opende Dierenziekenhuis Eindhoven. Nu, 7 jaar later, vieren we dat graag met jou. Op 9 juli trakteren we je graag op cupcakes. Kom je langs om ons te feliciteren dan krijg je er twee van ons. Ook als je die dag een afspraak hebt met je dier, dan geven we je de cupcakes mee. En als je komt voor onze feestacties, dan zijn er uiteraard ook cupcakes.

Feestacties 9 tot en met 21 juli

Naast het vieren van onze verjaardag is 9 juli ook de start van onze feestacties. Zo krijg je bijvoorbeeld 15% korting op Advantix  Advantage en Seresto. En koop je een zak Hill's brokjes, dan krijg je daar een tasje met een leuke verrassing bij cadeau. Daar zit ook een aantal kortingsbonnen bij met een waarde van €27,50.

Advantix hond, 4 pipetten met druppels tegen vlooien en teken bij de hond, kost je tussen 9 en 21 juli:

• Advantix tot 4 kg van €29,50 voor €25,08
  • Advantix 4 tot10 kg van €30,25 voor €25,71
  • Advantix10 tot 25 kg van €32,25 voor €27,41
  • Advantix 25 tot 40 kg van €38,50 voor €32,72

Advantage kat, 4 pipetten met druppels tegen vlooien bij de kat kosten je tot 21 juli:

• Advantage tot 4 kg van €22,50 voor €18,91
  • Advantage 4 tot 8 kg van €23,50 voor €19,97

Seresto hond/kat, de halsband die tot 8 maanden werkt tegen vlooien en teken voor hond en kat kost je tot 22 juli:

• Seresto voor de kat van €36,50 voor €31,03
  • Seresto hond tot 8 kg van €36,50 voor €31,03
  • Seresto grote hond van €41,50 voor €35,28

Hill's brokjes met een leuk cadeau

Tussen 9 en 21 juli krijg je een cadeautasje bij de aankoop van een zak brokjes van Hill's. Naast een leuke verrassing zorgen we ook voor een kortingsbon met een waarde van € 27,50 die je kunt gebruiken bij je toekomstige aankopen.