Reaal dier&zorg maakt het verzekeren van je huisdier wel heel interessant. Naast de vergoeding voor dierenartskosten vergoeden ze namelijk ook de sterilisatie of castratie van je dier. En jaarlijks mag je ook nog eens €65,- besteden aan preventie, zoals de vaccinatie, titertest en vlooienmiddelen. En sluit je een Reaal dier&zorg verzekering af vóór 15 juli, dan krijg je met de waardebon €25 korting! Haal de kortingsbon snel op bij Dierenziekenhuis Eindhoven of download hem hier.

7 maart 2018

Controleer je hond zelf op wormen en Giardia

Heeft jouw hond of kat regelmatig darmklachten? Dan is het goed om de ontlasting te controleren op wormen en Giardia. Met de nieuwe Wormbox van Dierenziekenhuis Eindhoven kun je dat helemaal zelf. De Wormbox bevat de PetChek IP testkit. Hierin vindt je alle benodigdheden voor het ontlastingsonderzoek. Verzamel een kleine hoeveelheid ontlasting van één of drie achtereenvolgende dagen en stop dat in de meegeleverde buisjes. Verpak de buisjes en verstuur deze in de gefrankeerde envelop naar het laboratorium. Binnen een paar dagen wordt je door Dierenziekenhuis Eindhoven gebeld met de uitslag.

Wormbox nu tijdelijk slechts € 37,50

Redenen om vaker te ontwormen en regelmatig de ontlasting te controleren:

• Bezoek aan kennel of pension
  • Voeding met rauw vlees
  • Als je naar het buitenland gaat met je dier

Redenen om minder vaak te ontwormen:

• Wordt uitgelaten in de eigen tuin
  • Kat die niet buiten komt

Met de Wormbox van Dierenziekenhuis Eindhoven weet je dus snel of jouw hond of kat besmet is met spoelwormen, haakwormen, zweepwormen of Giardia. Koop hem nu aan de balie!

Nu tijdelijk slechts € 37,50