De gezondheid van je huisdier heeft de hoogste prioriteit. Je wilt graag weten dat alles goed zit. Van buiten kun je al een heleboel zien; een natte neus, een glanzende vacht. Toch is het gewoon fijn om te weten dat het ook van binnen goed zit. Daarom krijg je bij Dierenziekenhuis Eindhoven tot en met 31 oktober een compleet bloedonderzoek voor slechts €85,-. Met dat bloedonderzoek weet je meer over hoe het is gesteld met de nieren, lever, suiker, alvleesklier en witte en rode bloedcellen van je hond, kat en konijn. Met meer dan 100 euro korting is het nog nooit zo fijn geweest om zonder knagend onderbuikgevoel te blijven lopen. En dat is wel zo prettig, zo net voor Halloween. Maak nu een afspraak voor deze unieke aanbieding.

Krijg jij een plek in ons voorprogramma? Je verwelkomt klanten en gaat met ze in gesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee geef je ze het gevoel dat ze thuis zijn. Na bezoek aan de hoofdact vang je de klant op en zorg je ervoor dat ze de praktijk met een goed gevoel verlaten.

27 oktober 2017

Dierenziekenhuis Eindhoven startte in 2011 aan de Marconilaan in Eindhoven. Het team van twee dierenartsen werd binnen een aantal jaren uitgebreid en bestaat inmiddels uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Door het snel groeiend aantal klanten uit Eindhoven en haar randgemeenten heeft iedere dierenarts zich kunnen toeleggen op een eigen deelgebied binnen de diergeneeskunde. Zo is er voldoende kennis aanwezig van onder meer de interne geneeskunde, dermatologie, echografie en chirurgie. En om de gezondheidszorg van het dierengebit te verbeteren werd in 2016 de Huisdierentandarts opgericht. Met deze uitbreiding heeft de gebitszorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren binnen Eindhoven en omgeving een positieve ontwikkeling doorgemaakt.

Tijdens de regionale uitreiking van de FD Gazellen Awards op 9 november in het Evoluon worden ook gouden, zilveren en bronzen prijzen uitgereikt. De prijzen zijn er voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen). Daarvoor zullen er meerdere bedrijven uit Brabant, Zeeland en Limburg aanwezig zijn tijdens de uitreiking.

Op 20 november is Dierenziekenhuis Eindhoven aanwezig tijdens de uitreiking van de DAP Award. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de beste dierenartspraktijk van Nederland. Dierenziekenhuis Eindhoven behoort bij de laatste drie genomineerden. Begin november wordt de kliniek bezocht door een professionele jury. Daarnaast kan er gestemd worden via de website van de DAP Award.