De hele maand december biedt Dierenziekenhuis Eindhoven het vuurwerkconsult aan. Tijdens dit consult wordt uw hond of kat nagekeken door de dierenarts. Daarnaast bespreekt de dierenarts met u de ernst van de angstklachten van uw dier. De dierenarts zal met u de diverse behandelingen bespreken. Het kan dan zijn dat u het beste uit bent met voedingsupplementen, maar ook medicijnen of het Thundershirt behoren tot de mogelijkheden. De kosten van het vuurwerkconsult zijn € 35,50. Maak een afspraak voor het vuurwerkconsult via 040-3040054 of www.dzeh.nl/afspraak.

Deze Kerst wordt wel heel speciaal voor jou en je huisdier. Tot en met 20 december kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven en Discus Dierenboulevard XL de voerbak van je huisdier komen zetten. De Kerstman zal ervoor zorgen dat er iets in de bak van je hond, kat of konijn terecht komt. Op 28 of 29 december mag je de voerbak weer ophalen. Je trouwste kameraad zal de traktatie zeker op prijs stellen!

31 december 2017

De Wafpas is de betaalpas voor je huisdieren. Je zet er eenvoudig tegoed op via een online betaling via iDeal. Met de Wafpas betaal je bij Dierenziekenhuis Eindhoven voor een behandeling of medicijnen. Je bepaalt zelf je voordeel met de Wafpas. Kies voor extra tegoed of gratis producten tijdens het opwaarderen van je Wafpas. Zo bepaal je zelf hoeveel korting je krijgt op de rekening van je dierenarts. Je korting kan zo behoorlijk oplopen! Zet nu tegoed op je Wafpas.

Tot 30 november 2017 extra hoge tegoeden bij het opwaarderen!

Vraag een Wafpas aan

De beste zorg voor je huisdieren wordt nóg beter met de Wafpas

• Korting, acties en gratis producten door je Wafpas te gebruiken bij Dierenziekenhuis Eindhoven
  • Tegoed op je Wafpas zetten veilig en gemakkelijk via iDeal