31 december 2017

De Wafpas is de betaalpas voor je huisdieren. Je zet er eenvoudig tegoed op via een online betaling via iDeal. Met de Wafpas betaal je bij Dierenziekenhuis Eindhoven voor een behandeling of medicijnen. Je bepaalt zelf je voordeel met de Wafpas. Kies voor extra tegoed of gratis producten tijdens het opwaarderen van je Wafpas. Zo bepaal je zelf hoeveel korting je krijgt op de rekening van je dierenarts. Je korting kan zo behoorlijk oplopen! Zet nu tegoed op je Wafpas.

Tot 30 november 2017 extra hoge tegoeden bij het opwaarderen!

Vraag een Wafpas aan

De beste zorg voor je huisdieren wordt nóg beter met de Wafpas

• Korting, acties en gratis producten door je Wafpas te gebruiken bij Dierenziekenhuis Eindhoven
  • Tegoed op je Wafpas zetten veilig en gemakkelijk via iDeal