Het is kriebelbeestjestijd! Door de warme dagen zijn teken en vlooien een stuk actiever. Voorkom deze plaagdieren. Tot en met 4 mei krijg je namelijk 10% korting op vlooien- en tekenmiddelen zoals Seresto, Advantix en Bravecto. Schaf je voor één jaar aan vlooien- en tekenbestrijding aan, dan krijg je maar liefst 20% korting. Samen zorgen we voor een goede bescherming van jouw hond en kat!

1 januari 2018

Het is fijn als u als eigenaar aanwezig bent tijdens de echo. Uw hond of kat zal dit op prijs stellen en is dan veel rustiger. De echo kan dan gewoon worden uitgevoerd, zonder dat een slaapmiddel nodig is.

Na bespreking van het probleem en een lichamelijk onderzoek, begint het echo-onderzoek. Daarvoor leggen we het dier op de rug in een kussen, scheren we de haren van de buik weg en bedekken de buik met echogel om een goed beeld te krijgen. Het onderzoek duurt 30-45 minuten. Na afloop zullen alle bevindingen met u en dierenarts besproken worden.

De echoscopiste is aanwezig op de volgende data:

Donderdag 24 januari 11.30 - 15.00 uur

Donderdag 21 februari 11.30 - 15.00 uur

Donderdag 21 maart 11.30 - 15.00 uur

Donderdag 28 april 11.30 - 15.00 uur

Nuchter en niet plassen

Voor een goede buikecho is het meest ideale dat uw dier 12 uur nuchter is. Eten mag dan niet, drinken mag wel. Is de blaas vol dan is deze goed te beoordelen. Laat uw hondniet uit enhaal de kattenbak weg.