Gratis gebitscontrole! De gezondheid van het gebit is belangrijk voor jouw huisdier. Daarom is een goede verzorging van de tanden van groot belang. De hele maand februari kun je een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole. Tijdens deze afspraak wordt het gebit van je dier door een van onze professionals nagekeken. Je krijgt advies over hoe het gebit in goede gezondheid is te houden. Somds wordt er geadviseerd om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Bij iedere gebitsbehandeling die je in februari afspreekt, krijg je een gebitsverzorgingsset ter waarde van maximaal €22,50 helemaal gratis. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054.

Dierenziekenhuis Eindhoven is per direct langer geopend op zaterdag. Daarmee zijn de dierenartsen van het dierenziekenhuis in Eindhoven uniek. Van maandag tot en met vrijdag is het dierenziekenhuis geopend van 8.30 tot 19.30 uur. Op zaterdag zijn de nieuwe openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Voor een bezoek met uw dier kunt u via de website www.dzeh.nl/afspraak of telefonisch via 040-3040054 een afspraak maken.

1 januari 2018

Wij vaccineren uw konijnen graag tegen RHD-2 op een van de volgende data:

Woensdag 30 januari 15.00 - 17.00 uur

Buiten deze data is het ook mogelijk een afspraak te maken voor de Myxomatose, RHD1 en RHD2 vaccinatie.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om verspreiding van ziekte te voorkomen:

• Neem géén bedding of hooi in de reismand. Een krant of handdoek is voldoende.
  • Is uw konijn ziek of eet deze niet dan vragen wij u dit telefonisch te melden, vóórdat u de praktijk betreedt.
  • Het is te adviseren uw konijn ook met de Nobivac Myxo-RHD te beschermen tegen Myxomatose en VHS1. De kosten voor deze vaccinatie bedragen aanvullend € 19,50
Zie voor meer informatie dit artikel.