De hele maand december biedt Dierenziekenhuis Eindhoven het vuurwerkconsult aan. Tijdens dit consult wordt uw hond of kat nagekeken door de dierenarts. Daarnaast bespreekt de dierenarts met u de ernst van de angstklachten van uw dier. De dierenarts zal met u de diverse behandelingen bespreken. Het kan dan zijn dat u het beste uit bent met voedingsupplementen, maar ook medicijnen of het Thundershirt behoren tot de mogelijkheden. De kosten van het vuurwerkconsult zijn € 35,50. Maak een afspraak voor het vuurwerkconsult via 040-3040054 of www.dzeh.nl/afspraak.

Deze Kerst wordt wel heel speciaal voor jou en je huisdier. Tot en met 20 december kun je bij Dierenziekenhuis Eindhoven en Discus Dierenboulevard XL de voerbak van je huisdier komen zetten. De Kerstman zal ervoor zorgen dat er iets in de bak van je hond, kat of konijn terecht komt. Op 28 of 29 december mag je de voerbak weer ophalen. Je trouwste kameraad zal de traktatie zeker op prijs stellen!

1 januari 2018

Wij vaccineren uw konijnen graag tegen RHD-2 op een van de volgende data:

Woensdag 28 november 15.00 - 17.00 uur

Let op! Woensdag 19 december 15.00 - 17.00 uur

Woensdag 30 januari 15.00 - 17.00 uur

Buiten deze data is het ook mogelijk een afspraak te maken voor de Myxomatose, RHD1 en RHD2 vaccinatie.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om verspreiding van ziekte te voorkomen:

• Neem géén bedding of hooi in de reismand. Een krant of handdoek is voldoende.
  • Is uw konijn ziek of eet deze niet dan vragen wij u dit telefonisch te melden, vóórdat u de praktijk betreedt.
  • Het is te adviseren uw konijn ook met de Nobivac Myxo-RHD te beschermen tegen Myxomatose en VHS1. De kosten voor deze vaccinatie bedragen aanvullend € 19,50
Zie voor meer informatie dit artikel.