Dinsdag 11 september organiseert Dierenziekenhuis Eindhoven samen met Betty Heideman een lezing over de rouwverwerking van kinderen bij het overlijden van een huisdier. Voor ouders is het goed om te weten hoe je zoiets aanpakt. Huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van het gezien. Kinderen delen leuke en minder leuke ervaringen met hun dier. Als een dier overlijdt is een juiste aanpak van groot belang. Schrijf je nu in voor de lezing op www.dzeh.nl/lezing of 040-3040054.

1 januari 2018

Wij vaccineren uw konijnen graag tegen RHD-2 op een van de volgende data:

Woensdag 26 april 15.00 - 17.00 uur

Woensdag 30 mei 15.00 - 17.00 uur

Woensdag 27 juni 15.00 - 17.00 uur

Buiten deze data is het ook mogelijk een afspraak te maken voor de Myxomatose, RHD1 en RHD2 vaccinatie.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om verspreiding van ziekte te voorkomen:

• Neem géén bedding of hooi in de reismand. Een krant of handdoek is voldoende.
  • Is uw konijn ziek of eet deze niet dan vragen wij u dit telefonisch te melden, vóórdat u de praktijk betreedt.
  • Het is te adviseren uw konijn ook met de Nobivac Myxo-RHD te beschermen tegen Myxomatose en VHS1. De kosten voor deze vaccinatie bedragen aanvullend € 19,50
Zie voor meer informatie dit artikel.