Reaal dier&zorg maakt het verzekeren van je huisdier wel heel interessant. Naast de vergoeding voor dierenartskosten vergoeden ze namelijk ook de sterilisatie of castratie van je dier. En jaarlijks mag je ook nog eens €65,- besteden aan preventie, zoals de vaccinatie, titertest en vlooienmiddelen. En sluit je een Reaal dier&zorg verzekering af vóór 15 juli, dan krijg je met de waardebon €25 korting! Haal de kortingsbon snel op bij Dierenziekenhuis Eindhoven of download hem hier.

1 juni 2018

Vergoeding sterilisatie en €25,- korting bij Reaal

Korting van 25 Euro

Verzeker je hond of kat vóór 15 juli bij Reaal dier&zorg Dier & Zorg. Stuur daarna de ingevulde kortingsbon van €25,- op naar Reaal en je krijgt minimaal €25,- retour op uw rekening.

Vergoeding van sterilisatie en castratie

Je denkt er over om je hond of kat te steriliseren of te castreren. Zou het niet fijn zijn wanneer iemand anders die rekening betaalt? Dat klinkt als fictie, maar toch is het waar. Wanneer jouw hond of kat verzekerd is bij Reaal Dier & Zorg krijg je de kosten van de sterilisatie of castratie  vergoedt. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van het gekozen pakket. Kijk maar eens op www.gratissterilisatie.nl.

Goed verzekerd van preventieve zorg

Naast een vergoeding van de sterilisatie van je hond of kat biedt de verzekering van Reaal meer voordelen. Jaarlijks kun je een bedrag van € 65 besteden aan preventieve zorg. Dat kan een vaccinatie zijn of een titercheck, maar ook een middel tegen vlooien of wormen. En uiteraard worden de dierenartskosten die onder de verzekering vallen aan je overgemaakt. Zit je met een hoge rekening, dan kan de dierenartspraktijk die rechtstreeks bij Reaal declareren. Je krijgt dan alleen een factuur van het niet verzekerde bedrag. Kun jij je volledig focussen op het herstel van jouw trouwe viervoeter.

Bereken je premie

Je bepaalt zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Bij Reaal Dier & Zorg kun je kiezen hoe hoog de vergoeding van de ziektekosten is. Zo kun je er voor kiezen om 50% vergoeding te ontvangen. Zo houd je de premie laag. Of kies voor 70% of 90% vergoeding. Je maandelijkse premie is dan iets hoger, maar het scheelt behoorlijk in de dierenartskosten. Naast de hoogte van de vergoeding kun je ook zelf het eigen risico bepalen. Kies tussen de 0 en €150,- per jaar aan eigen risico en je premie wordt daarop aangepast.

Bereken je premie

Download de kortingsbon