De tekenweken zijn begonnen! Door de warme dagen zijn deze koudbloedigen een stuk actiever. Voorkom deze plaagdieren tijdens de tekenweken. Tussen 16 april en 5 mei krijg je namelijk 20% korting op één jaar tekenbestrijding. Zorg er dus voor dat jouw hond en kat op tijd beschermd zijn!

Het belangrijkste dierennieuws op een rij

3 januari 2017

Professioneel gedragsconsult

Plast uw hond in huis als er bezoek komt? Springt hij tegen en op iedereen en alles? Of is uw hond bang op straat? Met dat soort vragen kunt u terecht bij gedragstherapeute Irma Klaassen. Vanaf dinsdag 24 januari is zij om de week aanwezig bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Voor een afspraak kunt u bij ons terecht tussen 17.30 en 19.30 uur. Irma Klaassen zal tijdens dit consult bekijken of ze een oorzaak kan vinden voor het (ongewenste) gedrag van uw hond en naar aanleiding daarvan adviezen geven. Een gedragsconsult kost € 39,00 voor 25 minuten en wordt vergoed door diverse dierenverzekeraars (informeer erna bij uw dierverzekering). Bekijk hier wanneer Irma Klaassen aanwezig is. Een afspraak maakt u via 040-3040054 of via ons online formulier.

Irma Klaassen heeft eerder gewerkt als trainer binnen het bedrijfsleven. Door haar passie voor honden en hun gedrag is zij training voor mensen en honden gaan combineren. Want ’de baas’ moet het uiteindelijk doen! Irma volgde opleidingen bij DogVision (4 jarig HBO niveau), en O&O (Nederlandse Vereniging voor instructeurs). Zij is officieel gecertificeerd Kynologisch gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur en zit in het bestuur bij de Alpha (lidnr. 1344), De Nederlandse Vereniging voor Hondengedragstherapeuten. Door accreditatie bij SPPD, Platform Professionele Diergedragskundigen worden gedragstherapiekosten door diverse dierenverzekeraars vergoed.

Maak direct een afspraak

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 040-3040054. Irma Klaassen is aanwezig op de volgende dagen:

Donderdag 3 mei 17.30 - 19.30 uur

Donderdag 17 mei 17.30 - 19.30 uur

Donderdag 31 mei 17.30 - 19.30 uur

Donderdag 14 juni 17.30 - 19.30 uur

Over Irma Klaassen en Very Important Dogs

Irma werkt volgens het principe van de positieve leermethoden. Door de professionele en persoonlijke aanpak krijgt u snel inzicht in het gedrag van uw hond. Lees er meer over op www.veryimportantdogs.nl.