Het allerleukste Kerstevenement van het jaar is terug: het Kerstdiner voor Honden. Op zondag 17 december hebben wij ook een plaats aan tafel voor jouw hond. Kom ook met jouw viervoeter genieten van een heerlijk feestmaal en de prachtige Kerstsfeer. Het Kerstdiner voor Honden wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op het terras van de schaatsbaan op de Markt van Eindhoven. Reserveer nu een plaats aan tafel voor jouw hond, helemaal gratis!

28 november 2017

Kerstdiner voor Honden: 17 december

Nieuwe locatie: Schaatsbaan Markt Eindhoven

Dit jaar vindt het Kerstdiner voor Honden plaats op de schaatsbaan op de Markt van Eindhoven!

Klik hier voor de route

Meld je hond direct aan

Reserveer een plaats voor je hond tijdens het Kerstdiner voor Honden op zondag 17 december op de Markt in Eindhoven. Deelname is gratis. Een bijdrage aan de collectebus van de Dierenbescherming wordt op prijs gesteld.

Uw gegevens

Gegevens Hond