Plast jouw hond of kat heel veel? Doet hij kleine plasjes? Of heeft de urine een vreemde kleur? Laat dan een urine onderzoek uitvoeren. De hele maand januari kost dat onderzoek slechts € 15,- (normaal €36,30). De urine wordt standaard gecontroleerd op de aanwezigheid van eiwit, suiker en bloed. Daarnaast gebruiken we de Idexx Sedivue voor een geautomatiseerd onderzoek naar kristallen, blaasgruis en ontstekingscellen.

Helaas! Het ging wel heel erg snel. Zo snel zelfs dat alle gratis winterchecks zijn volgeboekt. We hebben dus helaas geen plek meer voor deze gratis onderzoeken. In februari is het wel mogelijk om het gebit van je huisdier gratis te laten controleren door een van de dierenartsen. Hierover volgt nog meer informatie.

12 juli 2017

Gratis vakantiecheck bij de assistente

Ga lekker op vakantie! Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt. Voor je huisdieren hebben we de vakantiecheck. Of het een pensionbezoek wordt of een reis naar een ver land. De assistente controleert alle gegevens van je huisdieren en kijkt of ze vakantieklaar zijn. Ze controleert het paspoort, de gegevens op de chip en of de juiste entingen zijn gezet. Ook adviseert ze over de juiste parasietenbestrijding en kijkt ze of je de juiste middelen al in huis hebt. Maak snel een afspraak voor de gratis vakantiecheck bij de assistente via 040-3040054.

De vakantiecheck bij de assistente is kostenloos. Je hoeft je hond of kat niet mee te nemen. Wat je wel kunt meenemen voor een goede check zijn:

• Dierenpaspoort
  • Gegevens van de chip
  • Eventuele medicatie tegen parasieten zoals vlooien en teken
  • Eventuele medicatie tegen hartworm en andere wormen
  • Vakantiegevoel

De assistente bekijkt of je huisdier de juiste vaccinaties heeft gehad voor de vakantie.

Bereid je zelf goed voor op de vakantie

Wil je je zelf alvast goed inlezen. Op onze speciale vakantiepagina vind je per land de eisen voor de vakantie.