Twee weken lang is het afzien voor vlooien. Want van 20 november tot en met 2 december krijg je korting op al onze vlooienmiddelen. Het is nú namelijk vlooientijd. Doordat het buiten kouder wordt willen vlooien graag met je hond of kat mee naar binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om dat te voorkomen kun je nu gebruik maken van onze kortingsactie. Op elk doosje vlooienmiddel krijg je €2,- korting. Betaal je met Wafpas tegoed, dan krijg je zelfs €4,- korting!

Op donderdag 9 november staat het Evoluon in het teken van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op die dag worden de FD Gazellen Awards van 2017 voor de zuidelijke provincies uitgereikt. Dierenziekenhuis Eindhoven is ook in het Evoluon aanwezig om een Award in ontvangst te nemen. Daarmee is het de eerste dierenartspraktijk van Nederland die een FD Gazellen Award ontvangt. Daarnaast is Dierenziekenhuis Eindhoven genomineerd voor een DAP Award. Op 20 november wordt uit de drie genomineerde dierenartsenpraktijken de winnaar geselecteerd aan de hand van een jurybezoek en stemmen via de website www.dzeh.nl/stem.

12 juli 2017

Gratis vakantiecheck bij de assistente

Ga lekker op vakantie! Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt. Voor je huisdieren hebben we de vakantiecheck. Of het een pensionbezoek wordt of een reis naar een ver land. De assistente controleert alle gegevens van je huisdieren en kijkt of ze vakantieklaar zijn. Ze controleert het paspoort, de gegevens op de chip en of de juiste entingen zijn gezet. Ook adviseert ze over de juiste parasietenbestrijding en kijkt ze of je de juiste middelen al in huis hebt. Maak snel een afspraak voor de gratis vakantiecheck bij de assistente via 040-3040054.

De vakantiecheck bij de assistente is kostenloos. Je hoeft je hond of kat niet mee te nemen. Wat je wel kunt meenemen voor een goede check zijn:

• Dierenpaspoort
  • Gegevens van de chip
  • Eventuele medicatie tegen parasieten zoals vlooien en teken
  • Eventuele medicatie tegen hartworm en andere wormen
  • Vakantiegevoel

De assistente bekijkt of je huisdier de juiste vaccinaties heeft gehad voor de vakantie.

Bereid je zelf goed voor op de vakantie

Wil je je zelf alvast goed inlezen. Op onze speciale vakantiepagina vind je per land de eisen voor de vakantie.