Het allerleukste Kerstevenement van het jaar is terug: het Kerstdiner voor Honden. Op zondag 17 december hebben wij ook een plaats aan tafel voor jouw hond. Kom ook met jouw viervoeter genieten van een heerlijk feestmaal en de prachtige Kerstsfeer. Het Kerstdiner voor Honden wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op het terras van de schaatsbaan op de Markt van Eindhoven. Reserveer nu een plaats aan tafel voor jouw hond, helemaal gratis!

27 oktober 2017

Dierenziekenhuis Eindhoven startte in 2011 aan de Marconilaan in Eindhoven. Het team van twee dierenartsen werd binnen een aantal jaren uitgebreid en bestaat inmiddels uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Door het snel groeiend aantal klanten uit Eindhoven en haar randgemeenten heeft iedere dierenarts zich kunnen toeleggen op een eigen deelgebied binnen de diergeneeskunde. Zo is er voldoende kennis aanwezig van onder meer de interne geneeskunde, dermatologie, echografie en chirurgie. En om de gezondheidszorg van het dierengebit te verbeteren werd in 2016 de Huisdierentandarts opgericht. Met deze uitbreiding heeft de gebitszorg voor honden, katten, konijnen en knaagdieren binnen Eindhoven en omgeving een positieve ontwikkeling doorgemaakt.

Tijdens de regionale uitreiking van de FD Gazellen Awards op 9 november in het Evoluon worden ook gouden, zilveren en bronzen prijzen uitgereikt. De prijzen zijn er voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen). Daarvoor zullen er meerdere bedrijven uit Brabant, Zeeland en Limburg aanwezig zijn tijdens de uitreiking.

Op 20 november is Dierenziekenhuis Eindhoven aanwezig tijdens de uitreiking van de DAP Award. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de beste dierenartspraktijk van Nederland. Dierenziekenhuis Eindhoven behoort bij de laatste drie genomineerden. Begin november wordt de kliniek bezocht door een professionele jury. Daarnaast kan er gestemd worden via de website van de DAP Award.