Win een gratis gebitsbehandeling! De gezondheid van het gebit is belangrijk voor jouw huisdier. Met stevige tanden kan hij goed kauwen, zonder pijn. Daarom is een goede verzorging van het de tanden van levensbelang. Tijdens deze afspraak wordt het gebit van uw dier door een van de dierenartsen nagekeken en u krijgt advies over hoe het gebit in goede gezondheid is te houden. In een aantal gevallen zal worden geadviseerd om een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Bij iedere gebitsbehandeling in februari krijgt u bovendien een gebitsverzorgingsset ter waarde van maximaal € 22,50 helemaal gratis. Kom in februari langs voor een gratis gebitscontrole. Maak een afspraak online. Daarnaast maak je in februari kans op een gratis gebitsbehandeling voor jouw hond, kat of konijn. Stuur een foto van het gebit van je dier naar info@dzeh.nl of plaats hem op Facebook. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier of 040-3040054.

Plast jouw hond of kat heel veel? Doet hij kleine plasjes? Of heeft de urine een vreemde kleur? Laat dan een urine onderzoek uitvoeren. De hele maand januari kost dat onderzoek slechts € 15,- (normaal €36,30). De urine wordt standaard gecontroleerd op de aanwezigheid van eiwit, suiker en bloed. Daarnaast gebruiken we de Idexx Sedivue voor een geautomatiseerd onderzoek naar kristallen, blaasgruis en ontstekingscellen.

14 november 2017

2 Weken lang korting op vlooienmiddelen

Twee weken lang is het afzien voor vlooien. Want van 20 november tot en met 2 december krijg je korting op al onze vlooienmiddelen. Het is nú namelijk vlooientijd. Doordat het buiten kouder wordt willen vlooien graag met je hond of kat mee naar binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om dat te voorkomen kun je nu gebruik maken van onze kortingsactie. Op elk doosje vlooienmiddel krijg je €2,- korting. Betaal je met Wafpas tegoed, dan krijg je zelfs €4,- korting!

Twee weken lang krijg je korting op al onze vlooienmiddelen. De korting per verpakking is 2 euro, maar als je met je Wafpas betaalt krijg je zelfs 4 euro korting. Het maakt bij het opwaarderen van je Wafpas niet uit of je kiest voor gratis extra tegoed of voor een gratis product. Kies je het liefst voor pipetten, een tablet of een band? Er is genoeg keuze. Op elke verpakking van onderstaande producten krijg je van 20 november tot en met 2 december korting:

Laat je mailadres achter en wordt herinnerd aan deze actie:

Pipetten
Met een pipet druppel je een kleine hoeveelheid vlooienmiddel in de nek van je hond of kat. Met pipetten van Advantix is je hond een maand lang beschermd tegen vlooien. Voor de kat gebruiken we Advantage ook maandelijks. Advocate pipetten worden door ons geadviseerd wanneer er sprake is van een vlooienplaag, omdat deze ook in huis en de omgeving werken, doordat het middel via huidschilfers wordt verspreid. De Bravecto pipet bij de kat is uniek, omdat deze 3 maanden lang beschermt tegen vlooien en teken.

Tabletten
Uniek blijft nog steeds de Bravecto tablet. Met een tablet is je hond 3 maanden lang vrij van vlooien en teken. Katten kunnen ook ontvlooid worden met een tablet. De Comfortis tablet beschermd een maand tegen vlooien.

Halsband
Voor honden en katten is de Seresto band vaak een uitkomst. De band beschermt 8 maanden tegen vlooien en teken. Vaak zijn er al binnen 2 dagen geen vlooien meer te vinden op je dier. De band is niet vies voor jou als baasje, omdat er geen vlooienpoeder op zit. De werkzame stof zit in de vetlaag van de band en komt dus niet op je handen.

Betaal met je Wafpas!

Vraag nu via www.wafpas.nl je Wafpas aan. Zet er online tegoed op en profiteer van extra voordeel bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Tijdens het opwaarderen krijg je al voordeel, bijvoorbeeld gratis €2,50 tegoed, gratis €40,00 tegoed of een gratis vaccinatie. En als je tussen 20 november en 2 december een vlooienmiddelen koopt krijg je dubbele korting! Op elke verpakking krijg je dan dus 4 euro korting bovenop alle voordelen die de Wafpas je biedt! Vraag je Wafpas dus direct aan.