Het allerleukste Kerstevenement van het jaar is terug: het Kerstdiner voor Honden. Op zondag 17 december hebben wij ook een plaats aan tafel voor jouw hond. Kom ook met jouw viervoeter genieten van een heerlijk feestmaal en de prachtige Kerstsfeer. Het Kerstdiner voor Honden wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op het terras van de schaatsbaan op de Markt van Eindhoven. Reserveer nu een plaats aan tafel voor jouw hond, helemaal gratis!

14 november 2017

2 Weken lang korting op vlooienmiddelen

Twee weken lang is het afzien voor vlooien. Want van 20 november tot en met 2 december krijg je korting op al onze vlooienmiddelen. Het is nú namelijk vlooientijd. Doordat het buiten kouder wordt willen vlooien graag met je hond of kat mee naar binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om dat te voorkomen kun je nu gebruik maken van onze kortingsactie. Op elk doosje vlooienmiddel krijg je €2,- korting. Betaal je met Wafpas tegoed, dan krijg je zelfs €4,- korting!

Twee weken lang krijg je korting op al onze vlooienmiddelen. De korting per verpakking is 2 euro, maar als je met je Wafpas betaalt krijg je zelfs 4 euro korting. Het maakt bij het opwaarderen van je Wafpas niet uit of je kiest voor gratis extra tegoed of voor een gratis product. Kies je het liefst voor pipetten, een tablet of een band? Er is genoeg keuze. Op elke verpakking van onderstaande producten krijg je van 20 november tot en met 2 december korting:

Laat je mailadres achter en wordt herinnerd aan deze actie:

Pipetten
Met een pipet druppel je een kleine hoeveelheid vlooienmiddel in de nek van je hond of kat. Met pipetten van Advantix is je hond een maand lang beschermd tegen vlooien. Voor de kat gebruiken we Advantage ook maandelijks. Advocate pipetten worden door ons geadviseerd wanneer er sprake is van een vlooienplaag, omdat deze ook in huis en de omgeving werken, doordat het middel via huidschilfers wordt verspreid. De Bravecto pipet bij de kat is uniek, omdat deze 3 maanden lang beschermt tegen vlooien en teken.

Tabletten
Uniek blijft nog steeds de Bravecto tablet. Met een tablet is je hond 3 maanden lang vrij van vlooien en teken. Katten kunnen ook ontvlooid worden met een tablet. De Comfortis tablet beschermd een maand tegen vlooien.

Halsband
Voor honden en katten is de Seresto band vaak een uitkomst. De band beschermt 8 maanden tegen vlooien en teken. Vaak zijn er al binnen 2 dagen geen vlooien meer te vinden op je dier. De band is niet vies voor jou als baasje, omdat er geen vlooienpoeder op zit. De werkzame stof zit in de vetlaag van de band en komt dus niet op je handen.

Betaal met je Wafpas!

Vraag nu via www.wafpas.nl je Wafpas aan. Zet er online tegoed op en profiteer van extra voordeel bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Tijdens het opwaarderen krijg je al voordeel, bijvoorbeeld gratis €2,50 tegoed, gratis €40,00 tegoed of een gratis vaccinatie. En als je tussen 20 november en 2 december een vlooienmiddelen koopt krijg je dubbele korting! Op elke verpakking krijg je dan dus 4 euro korting bovenop alle voordelen die de Wafpas je biedt! Vraag je Wafpas dus direct aan.